Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Toeval bestaat niet: op déze geweldige manier kwam Daphne Deckers aan haar rol in ‘James Bond’

Toeval bestaat niet: op déze geweldige manier kwam Daphne Deckers aan haar rol in ‘James Bond’

Toeval bestaat niet: op déze geweldige manier kwam Daphne Deckers aan haar rol in ‘James Bond’

Als kikkerlandje mochten we in 1997 best trots zijn op ‘onze’ Daphne Deckers (52). Zij schitterde namelijk als de PR-vrouw in de James Bond-film ‘Tomorrow Never Dies’. Hoewel het altijd een mysterie is geweest hoe ze aan die rol wist te komen, weten we nu eindelijk het antwoord. Spoiler alert: het had niets met Bananasplit te maken.

Camera, licht, actie

In het programma De Slimste Mens maakte Daphne Deckers gisteren haar verschijning in de eerste aflevering. Hoewel dit programma niets te maken heeft met James Bond, was presentator Philip Freriks maar al te nieuwsgierig naar haar verleden als PR-vrouw. En hij is trouwens niet de enige.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Wimbledon

Die rol heeft Daphne te danken aan haar partner en tennisser Richard Krajicek. Toen haar man Wimbledon won, zat ze op de tribune. “De BBC nam me steeds in beeld. Toen werd ik gebeld door de productiemaatschappij. Ik dacht eigenlijk dat het Bananasplit was.”

Lees ook
Daphne Deckers over haar huwelijk met Richard: ‘We laten elkaar vrij daar waar het kan’

Bananensplit

Een belletje voor een rol in Bananasplit was het gelukkig niet. Ze had de echte James Bond-productie aan de lijn: “Ze zeiden: We hebben je zien zitten op de tribune. Wil je auditie doen? Ik had zoiets van ‘Sorry?’ Maar natuurlijk. Ik ben auditie gaan doen en toen werd ik de PR-vrouw van de bad guy.”

Het fragment werd een paar jaar geleden in RTL Late Night uitgezonden. 

Genen

Niet alleen Daphne Deckers heeft talent voor de schijnwerpers, ook haar dochter maakte dit jaar haar Hollywood-debuut. Emma Deckers wist een rol te bemachtigen in de Amerikaanse film All About Sex.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Bron: Superguide | Beeld: Yvette Kulkens voor Flair, Instagram