Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE! ‘Pretty Little Liars’-actrices nemen afscheid met speciale tattoo

CUTE! ‘Pretty Little Liars’-actrices nemen afscheid met speciale tattoo

CUTE! ‘Pretty Little Liars’-actrices nemen afscheid met speciale tattoo

Voor ons in het nog even wachten op de laatste 10 afleveringen van ‘Pretty Little Liars’, maar de acteurs hebben de laatste opnames net achter de rug. Naast emotionele speeches op hun sociale media, hebben de liars nu ook een tatoeage laten zetten om hun afscheid af te ronden. En de tattoo staat – en hoe kan het ook anders – op hun ‘shhh’-vinger.

Alle actrices lieten de eerste letter van de naam van hun personage op hun vinger tatoeëren. Lucy Hale, die Aria speelt in de serie, plaatste als eerste een foto van hun nieuwste lichaamsversiering. Op zowel de vinger van Sasha Pieterse (Alison) als op die van Lucy Hale staat de letter ‘A‘, maar om fans niet in verwarring te brengen over wie ‘A’ of ‘uber A’ nu zou zijn, kozen beide actrices een kleine letter a. Ook Shay Mitchell (Emily), Ashley Benson ‘Hannah’, Troian Bellisario (Spencer) en Janel Parrish (Mona) kregen een gepersonaliseerde letter op hun ‘shhh’-vinger. Keegan Allen, die Toby speelt in de serie, antwoordde op de foto dat hij de matching tattoos enorm cool vond.

 

Naast gelijkaardige tatoeages, kregen de castleden ook een gepersonaliseerde ring en bomberjack van schrijfster Marlene King. Ze hoopt zo het afscheid een beetje draaglijker te maken en de acteurs te bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Girls ❤️❤️❤️ w/ our rings from @imarleneking

Een foto die is geplaatst door Lucy Hale (@lucyhale) op

Lees ook: