Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE: Liam Paynes vriendin Cheryl bevestigt zwangerschap met fotoshoot

CUTE: Liam Paynes vriendin Cheryl bevestigt zwangerschap met fotoshoot

CUTE: Liam Paynes vriendin Cheryl bevestigt zwangerschap met fotoshoot

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ondanks het feit dat noch Cheryl (33) noch haar vriendje Liam Payne (23) het nieuws reeds wilden bevestigen, is er geen ontkennen meer aan: het Britse ‘X-Factor’-jurylid en de ex-One Directioner worden wel degelijk ouders. Het bewijs? De fotoshoot die Cheryl onlangs deed voor L’Oréal Paris. 

De geruchten deden al langer de ronde dat het Britse it-koppel hun eerste kindje verwacht. Zo werd Cheryls moeder in november vorig jaar gespot in een babywinkel en kon het Britse ‘X-Factor‘-jurylid (je kent haar trouwens ook nog van de Britse meidengroep Girls Aloud) haar scheiding met de Franse nachtclubeigenaar Jean-Bernard Fernandez-Versini plots niet snel genoeg finaliseren.

Intussen zou Cheryl – geboren als Cheryl Ann Tweedy – officieel haar naam hebben laten veranderen. Ze liet de achternaam Fernandez-Versini vallen en heet nu gewoon Cheryl.

Mum’s the word

Eind vorig jaar werden Cheryl (33) en haar vriendje, ex-lid van boysband One Direction Liam Payne (23), samen gezien in Londen op weg naar een kerstconcert. Menig fan meende een babybuikje te spotten, maar beide Britse sterren hielden de lippen stijf op elkaar.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Al hoeven ze het nieuws niet langer officieel te bevestigen. Soms zegt een beeld namelijk meer dan duizend woorden.

Cheryl werd namelijk samen met onder anderen actrice Helen Mirren en ‘X-Factor’-winnares Louisa Johnson aangeduid als een van de vijftien ambassadeurs voor de nieuwste samenwerking tussen cosmeticalabel L’Oréal Paris en The Prince’s Trust, een vzw die kansarme jongeren aan een job helpt.

Alle vijftien ambassadeurs kwamen onlangs samen voor een fotoshoot, en de beelden liegen er niet om: Cheryl is wel degelijk zwanger. Congrats!

Foto’s: L’Oréal Paris

Ook deze sterren verwachten een kindje: