Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE: Drake koopt cadeautjes voor de katten van Taylor Swift!

CUTE: Drake koopt cadeautjes voor de katten van Taylor Swift!

CUTE: Drake koopt cadeautjes voor de katten van Taylor Swift!

Eerder werd al gespeculeerd over een vermoedelijke relatie tussen rapper Drake en Taylor Swift, maar tot op heden is nog niets officieel bevestigd. Drake heeft al enkele hints gegeven door een foto te plaatsen op Instagram, maar de rapper zou tot nu toe nog geen succes gehad hebben. Al blijft hij proberen, door bijvoorbeeld cadeautjes te kopen voor de katten van Taylor.

Drake uitte enkele maanden geleden nog zijn liefde voor Rihanna, maar die relatie heeft niet lang stand gehouden. De rapper heeft dan maar zijn pijlen gericht op een nieuwe zangeres, namelijk Taylor Swift. En hoewel er superleuke liedjes zouden voortkomen uit hun relatie en eventuele break-up, zou Swift nog niet helemaal overtuigd zijn. En daarom zou Drake haar en haar katten bestoken met cadeautjes.

‘Drake kent de weg naar Taylors hart en pakt het groots aan. Hij bracht een bezoekje aan de winkel PetCo en kocht verschillende kattenspeeltjes en accessoires voor haar katten Olivia en Meredith. Het was zelfs een beetje overdreven,’ vertelde een bron aan HollywoodLife.

‘Hij wil haar binnenkort ook nog een dure designertas opsturen waarin ze haar katten kan meenemen tijdens haar reizen. Hij weet hoeveel Taylor geeft om haar katten en hij wil haar duidelijk maken dat hij evenveel om haar geeft.’ Oooh, zo schattig!

Meredith is allergic to joy.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Lees ook: