Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cute: Cruz Beckham komt met eigen kerstsingle!

Cute: Cruz Beckham komt met eigen kerstsingle!

Cute: Cruz Beckham komt met eigen kerstsingle!

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat blijkt maar weer, want het 11-jarige zoontje van Victoria en David Beckham blijkt een aardig deuntje te kunnen zingen. De tiener brengt deze winter dan ook zijn eerste eigen kerstsingle uit!

Justin Bieber
Op Instagram maakte Cruz het nieuws bekend. Eerder deze week werd al naar buiten gebracht dat de jongste zoon van de Beckhams een samenwerking was aangegaan met Justin Biebers manager Scooter Braun. Het liedje heet If Everyday Was Christmas en is vanmorgen exclusief gelanceerd op het Britse radiostation Capital FM.

Entertainment
Cruz is niet de enige van de Beckham familie die interesse heeft in de entertainment industrie. Zoon Romeo schitterde in 2014 al dansend in een reclame voor Burberry, en Brooklyn komt binnenkort met zijn eigen fotografieboek. Hiermee hoop hij door te breken als fotograaf.

Goede doel
Cruz Beckham plaatste een foto op Instagram, waarop hij de cover van zijn single laat zien. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar het goede doel Make Some Noise, een stichting die opkomt voor kansarme jongeren uit de UK. Da’s pas een mooie kerstgedachte!

#IfEveryDayWasChristmas out now on @AppleMusic!! All proceeds to @globals_make_some_noise 🎄smarturl.it/IEDWCi 😜

A photo posted by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: