Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cute: Anouk deelt opnieuw foto met dochtertje!

Cute: Anouk deelt opnieuw foto met dochtertje!

Cute: Anouk deelt opnieuw foto met dochtertje!

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat zangeres Anouk beviel van haar zesde kindje, dochtertje Jelizah Rose. Op Instagram deelde de moeder eerder al een lief kiekje van haar pasgeboren kindje, en nu heeft Anouk alweer een foto met haar fans gedeeld!

Matching
Eind juni kwam Jelizah ter wereld. Anouk kreeg het meisje met haar vriend Dominique Schellekens. Het gebeurt niet heel vaak dat de 41-jarige zangeres haar kroost op sociale media laat zien, maar nu kon ze haar fans toch een kiekje niet onthouden. Op de foto poseert Anouk met haar dochtertje en dragen ze matching haarbandjes.  Bij de foto plaatst Anouk een lachende smiley en het geluk straalt van haar af. Zo cute!

Zesde kindje
Jelizah is het eerste kindje wat Anouk met haar huidige vriend Dominique heeft gekregen. Anouk heeft al vijf kinderen, waarvan 4 jongens en 1 meisje. Zonen Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10) kreeg ze met Remon Stotijn. Met Unorthodox kreeg ze zoon Jesiah Dox van 5. Zoon Sion Jethro is anderhalf en kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Bekijk de lieve foto van Anouk en Jelizah hieronder.

https://www.instagram.com/p/BLOMlkUjWNn/?taken-by=anouk

Bron: Grazia, Instagram.

Lees ook: