Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE: André Hazes Jr. neemt zoontje mee onder de douche

CUTE: André Hazes Jr. neemt zoontje mee onder de douche

CUTE: André Hazes Jr. neemt zoontje mee onder de douche

“Wat hou ik van dit ventje”! Zo omschrijft André Hazes zijn nieuwste filmpje op Instagram. De zanger nam zijn pasgeboren zoontje mee onder de douche voor een uniek vader-zoon-momentje en heel Nederland mag meegenieten. Zó schattig!

Het jongetje lijkt het toch niet helemaal te vertrouwen en kijkt in het begin verward om zich heen. Enkele lieve woordjes en kusjes van papa André zorgen er dan toch voor dat het kleine ventje opkijkt en wij kunnen zelfs een kleine glimlach op zijn mondje bespeuren. Nadat het water uiteindelijk even in zijn gezichtje terecht komt, moet het hummeltje twee keer niezen en besluit André dat het genoeg is geweest is voor vandaag.

De kersverse vader vertelde een week geleden in een interview met Privé dat de bevalling van zijn eerste zoontje bijna niet goed was afgelopen. Monique werd namelijk naar de operatiekamer verplaatst omdat de navelstreng rond het nekje van André III zat en er nog allerlei andere complicaties ontstonden. Gelukkig wisten de dokters het ventje veilig tot leven te brengen en is alles goed afgelopen.

Wat hou ik van dit ventje! #Andre3 #JongeStrijder

Een video die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Lees ook: