Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Curator Britney Spears: ‘Britney wil dat ik blijf’

Curator Britney Spears: ‘Britney wil dat ik blijf’

Curator Britney Spears: ‘Britney wil dat ik blijf’

Jodi Montgomery blijft voorlopig toezicht houden op het persoonlijke reilen en zeilen van Britney Spears (39). De curator heeft via haar advocaat laten weten dat de Amerikaanse zangeres haar eerder deze week heeft gevraagd niet op te stappen.

Curator Britney Spears blijft

Jodi werd curator, nadat Britney haar vader, Jamie Spears, in 2019 gezondheidsproblemen had. Ze bleef aan als co-conservator toen hij terugkeerde. Deze winter diende de muzikante bij de rechtbank in Los Angeles een verzoek in om alleen Montgomery toezicht te geven op haar persoonlijke leven, zoals medische zaken. Jamie zou zich in die constructie alleen nog kunnen bemoeien met haar zakelijke beslissingen.

Lees ook: 
Christina Aguilera komt op voor Britney Spears via een reeks Tweets

Britney kiest nieuwe advocaat

In de afgelopen dagen gaven Spears’ manager en haar advocaat er de brui aan. Manager Larry Rudolph zegde na 25 jaar op nadat hij had gehoord van de plannen van de zangeres om te stoppen met optreden en opnames. Advocaat Sam Ingham, die door een rechtbank aan Spears is toegewezen toen 13 jaar geleden haar onderbewindstelling van start ging, gaf dinsdag gehoor aan het verzoek van de zangeres om verder te gaan met een advocaat die zij zelf uitzoekt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP