Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ja, ja, JA! Komt er een vervolg op de romcom-klassieker ‘Coyote Ugly’ mét de originele cast?

Ja, ja, JA! Komt er een vervolg op de romcom-klassieker ‘Coyote Ugly’ mét de originele cast?

Celebs
Ja, ja, JA! Komt er een vervolg op de romcom-klassieker ‘Coyote Ugly’ mét de originele cast?

Can’t fight the moonlight! Twintig jaar geleden zaten wij samen met tig andere vrouwen zwijmelend in de bios bij ‘Coyote Ugly’, inmiddels met recht een romcom-klassieker te noemen. Voor de fans, is er spannend nieuws. De film krijgt mogelijk een vervolg in de vorm van een nieuwe film of een serie. Mét de originele cast!

‘Coyote Ugly’ reünie

Volgens Tyra Banks, die Zoe speelde in de film uit 2000, is de cast in gesprek over een reünie. In de talkshow van Kelly Clarkson vertelde de presentatrice en het voormalig topmodel dat ze diezelfde dag eigenlijk een belletje had moeten plegen over de film of serie, nadat Clarkson zei groot fan te zijn van de film over de nachtclub Coyote Ugly. “Ik had vandaag met Maria Bello, één van de sterren uit de film, moeten bellen over een vervolg”, aldus Banks, die vervolgens de hoop uitsprak dat Bello meekeek en dat het gesprek later nog voortgezet kon worden.

Auditie Tyra Banks

Tijdens het interview liet het 46-jarige model verder weinig los over een mogelijk vervolg, maar vertelde ze wel over haar auditie voor de film destijds. “Ze hadden drie nummers klaarstaan en vroegen mij er één uit te kiezen en te dansen. Ik koos Kiss van Prince en begon te dansen. Ze hadden het over een paar seconden, maar zetten het nummer niet uit en zo kwam het dat ik het hele nummer uit danste. Terwijl ik daar totaal buiten adem stond uit te hijgen, begonnen ze te lachen. ‘Sorry, maar we vonden het zo heerlijk je zo zien te dansen dat we de muziek maar aan lieten.’ Ik was best wel boos, tot ik de rol kreeg.”

Lees ook
Waarom deze vanaf nú te bingen romcom-serie van Netflix precies is wat je nodig hebt deze herfst

A romance to remember

Coyote Ugly kwam in 2000 uit en gaat over Violet (gespeeld door Piper Perabo) die naar New York verhuist om aan haar zangcarrière te werken. Om geld te verdienen, gaat ze in een nachtclub werken: Coyote Ugly. Haar vader werd gespeeld door de megabekende John Goodman, de love interest Kevin O’Donnell (zucht) was de knappe acteur Adam Garcia, die we daarna helaas nog maar weinig voorbij zagen komen. Mán, wat zouden we een nieuwe ontmoeting tussen Violet en Kevin leuk vinden. Duimen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Alvast even voor de vibes: LeAnn Rimes!

Bron: NU.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee