Je bent hier: Home > Celebs > Connie Witteman stelde Marco voor aan Leontine: ‘Hij is straks ongelukkigste man op aarde’

Connie Witteman stelde Marco voor aan Leontine: ‘Hij is straks ongelukkigste man op aarde’

Celebs
Connie Witteman stelde Marco voor aan Leontine: ‘Hij is straks ongelukkigste man op aarde’

In de podcast ’30 Minuten Rauw’ vraagt radioman Ruud de Wild wekelijks BN’ers het hemd van het lijf. Ruud aasde al langere tijd op glamourdiva Connie Witteman en deze week was het dan eindelijk zo ver. Tijdens hun gesprek werd niet alleen haar eigen leven uitgebreid besproken, maar ook de recente breuk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters.

Samen dankzij Connie

Heel vreemd is dat niet: Connie is degene geweest die het bekende showbizzkoppel in de jaren negentig aan elkaar voorstelde. Daarnaast zat ze ruim tien jaar geleden in een vergelijkbare situatie, toen zij en haar man Hans Breukhoven, die zich net als Marco schuldig had gemaakt aan overspel, na 22 jaar huwelijk de scheidingspapieren tekenden.

Marco ongelukkigste man

In de podcast laat Connie weten dat ze vooral geen kant wil kiezen. “Ik sta aan beide kanten niet. Ik denk dat Marco de meest ongelukkige man is als hij achteraf ziet dat zijn grote liefde weg is. Want Leontine was gewoon zijn grote liefde.” Het nieuws is Connie niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik vind niet dat ik me ermee mag bemoeien, maar ik moet je wel zeggen dat ik er een traan om gelaten heb. Omdat ik hun pijn als de beste herken. Exact hetzelfde.”

Spijt van scheiding

Van haar eigen scheiding zegt ze nu spijt te hebben. Connie en Hans gingen in 2009 uit elkaar, omdat Hans er een minnares op nahield. Nadat Connie erachter was gekomen, hebben ze het nog een aantal keer geprobeerd, maar toen haar jongste zoon volwassen was, gooide Connie de handdoek in de ring. “Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk”, zegt de inmiddels 68-jarige zakenvrouw. “Het was een geweldige man, geweldige vader en eigenlijk achteraf – nu, op deze leeftijd – vraag ik me af: had ik het allemaal [dat Hans vreemdging, red.] wel willen weten?”

Lees ook
Was hernieuwd contact met zijn ex de druppel? ‘Marco ziet jeugdliefde weer’

Ik hou nog van Hans

Connie benadrukt dat zij en Hans 22 fijne jaren hebben gehad en blij is dat ze samen hun kinderen alle mogelijkheden hebben kunnen geven. “Ik vind het ook geen weggegooide jaren. Ik hou in mijn hart nog steeds van Hans.” Wel zegt ze dat het destijds niet anders kon. “Ik werd gewoon met mijn rug tegen de muur gezet. Ik werd ermee geconfronteerd. Dat is het.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee