Je bent hier: Home > Celebs > Complimenten stromen binnen onder bikinifoto Romy Monteiro: ‘Niet normaal knap’

Complimenten stromen binnen onder bikinifoto Romy Monteiro: ‘Niet normaal knap’

Celebs
Complimenten stromen binnen onder bikinifoto Romy Monteiro: ‘Niet normaal knap’

Na een welverdiende vakantie op Ibiza verblijft Romy Monteiro momenteel in Thailand. Ook daarvan deelt de musicalster de nodige foto’s en vooral de laatste reeks in bikini levert haar een hoop positieve reacties op.

De nieuwste post van Romy bestaat uit drie verschillende kiekjes, waarop ze te zien is in een witte bikini. “1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg”, legt ze uit.

Knap

Op de laatste foto is te zien hoe de zangeres geschrokken naar beneden kijkt. Hier kunnen veel volgers om lachen, maar liever benoemen ze hoe fantastisch Romy eruit ziet. “Niet normaal zo knap!”, reageert iemand. Een andere fan schrijft: “Wat ben je toch een mooie verschijning!”

Lees ook
Zien: Romy Monteiro deelt romantische vakantiekiekjes met nieuwe vriend

Geheim

Sommige volgers vragen zich af wat het geheim van Romy is. “Hoe krijg je die buik vetloos?! Prachtig lichaam!”, luidt een van de reacties. “Het is geen geheim”, reageert de dochter van Antje Monteiro. Ze zweert naar eigen zeggen bij “minder snoepen”.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg 🦟

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Django

Tot dit jaar was de musicalster samen met Django van Rijn, maar begin januari liet Romy weten dat ze “met veel liefde voor elkaar” hadden besloten om hun verloving en relatie na twee jaar samen te zijn geweest te beëindigen. “We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

Lees ook
Leuk babynieuws voor Romy Monteiro: ‘Ik kan niet wachten!’

Nieuwe liefde

Een paar maanden later – begin mei – maakte de musicalster bekend opnieuw het liefdesgeluk gevonden te hebben bij fotograaf Jasper Suyk. Toen de twee hun relatie bevestigden met een romantische foto, reageerden haar volgers wisselend. Waar de één het kersverse koppel feliciteerde, greep de ander toch terug op de tekst die Jasper bij de eerste foto met zijn nieuwe vriendin plaatste. “Iemand die je een bitch noemt en vraagt andere bitches een DM te sturen, lijkt me nou niet echt boyfriend material?”, vroeg iemand zich af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee