Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers Chateau Meiland verbaasd over de naam van Claire’s basisschool

Kijkers Chateau Meiland verbaasd over de naam van Claire’s basisschool

Kijkers Chateau Meiland verbaasd over de naam van Claire’s basisschool

Kijkers van het programma Chateau Meiland kijken meestal nergens meer van op. Een gillende Martien, of de hilarische fotoshoot van Erica. Maar hier vielen de monden toch wel even van open. Kleine Claire gaat namelijk voor het eerst naar de basisschool, maar deze heeft wel een hele bijzondere naam. 

In de aflevering van afgelopen maandag is te zien hoe de toen nog zwangere Maxime haar dochter voor het eerst naar de basisschool brengt.

Lekker speels

Claire zelf, die leek helemaal niet zenuwachtig en rende meteen het schoolplein op, waar ook het klimtoestel te vinden was. ‘Dat leren wordt dus niks, het wordt alleen maar spelen’, zegt Maxime lacherig.

Groep één

Daarna wordt er ook nog even in de klas gefilmd en zitten moeder en dochter samen op de kleine stoeltjes. ‘Vind je het goed als mama weggaat?’, vraagt Maxime aan haar dochter. Maar Claire zit al helemaal op haar plek en knikt dan ook instemmend ja.

Lees ook
Kijkers hebben gesproken: Martien Meiland is de meest gehate persoon op tv

Schoolnaam

En als laatste krijgen we ook de school nog even goed in beeld. Boven de deur is de naam: ‘De Witte School’ te zien. Daarna laat de voice-over nog even weten: ‘Het staat ondanks de naam midden in de samenleving’. En dat is de kijker van Chateau Meiland dus ook niet ontgaan, en dit lokt dan ook de nodige reacties uit op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress