Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Cindy Crawford het geslacht van de baby’s van George Clooney verklapt?

Heeft Cindy Crawford het geslacht van de baby’s van George Clooney verklapt?

Celebs
Heeft Cindy Crawford het geslacht van de baby’s van George Clooney verklapt?

Als de knapste man van de wereld vader wordt van een tweeling, dan willen wij natuurlijk weten of we voor blauwe of roze muisjes moeten gaan. Gelukkig heeft topmodel Cindy Crawford ons een handje geholpen, want zij zou het geslacht van de baby’s van Amal en George verklapt hebben op Instagram.

Lees ook: Zó vroeg George Clooney zijn Amal ten huwelijk

Het topmodel plaatste een foto op Instagram waarmee ze lijkt te bevestigen dat George en Amal een jongen en een meisje verwachten. Op de foto houdt Cindy twee rompertjes omhoog: op de een staat “Casa” met roze letters geschreven, op de ander “Migos” in het blauw. Daarmee geeft ze een dikke vette knipoog naar een grapje dat George onlangs maakte. “Ik wil mijn kinderen vernoemen naar het tequillamerk Casamigos”, aldus de 55-jarige acteur in een interview.

Bij de foto schrijft Cindy: “Hé Rande, ik denk dat ik het perfecte cadeautje heb gevonden voor de Clooneys”. Rande is de echtgenoot van Cindy en tevens een zakenpartner van George Clooney.

Ook de moeder van George heeft laatst al bevestigd dat er zowel een jongen als een meisje op komst zijn. “Het wordt er één van beide”, sprak ze verheugd uit tegen Radar Online.

Hey, @RandeGerber — think I got the perfect baby gift for the Clooneys! 👶💗👶💙

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Lees ook:

Bron: Show.nl

Shoppen is altijd een goed idee