Je bent hier: Home > Celebs > Ciara en Russel verwachten kindje!

Ciara en Russel verwachten kindje!

Celebs
Ciara en Russel verwachten kindje!

Baby news: zangeres Ciara (31) en haar man Russel Wilson (27) verwachten een kindje! De twee trouwden slechts drie maanden geleden, en bezegelen hun liefde nu met een zwangerschap. Dit maakte Russel bekend via Instagram.

Baby Wilson On The Way
De kersverse hubby van Ciara plaatste een foto op zijn Instagramaccount, waarop hij de buik van zijn vrouw vasthoudt. Bij de foto schrijft hij: “De grootste zegen ooit. Voor altijd dankbaar.” Om zeker te zijn dat al zijn volgers de boodschap begrijpen, plaatste hij ook nog de hashtag ##BabyWilsonOnTheWay achter de tekst.

Engels huwelijk
Het is het eerste kindje van de newly weds. Ciara heeft echter al een zoontje van twee, uit een eerder huwelijk met rapper Future. Russel en Ciara trouwden, na een verloving in maart, drie maanden geleden in het Engelse Cheshire. De ceremonie vond plaats in het kasteel van Peckforton.

Ook Ciara plaatste een foto op Instagram, waarop zij en Russel te zien zijn. De R&B-zangeres vierde haar verjaardag en dat was hét uitgelezen moment om haar fans op te hoogte te stellen van haar zwangerschap. Bekijk de foto’s hieronder!

Bron: RTL, Instagram

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee