Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Christina Curry maakt bijzondere video voor verjaardag moeder Patricia

Christina Curry maakt bijzondere video voor verjaardag moeder Patricia

Celebs
Christina Curry maakt bijzondere video voor verjaardag moeder Patricia

Als één BN’er vrouw een bak stront over zich heen heeft gekregen, dan is het Patricia Paay wel. Iedereen had een mening over haar en wat ze deed. Toch is er altijd één persoon achter haar blijven staan: haar dochter Christina. Daarom eerst Christina haar moeder voor haar verjaardag.

Lees ook
Christina Curry wil kinderwens vervullen

Lieve berichten van onbekenden

Omdat er zoveel mensen die Patries helemaal niks vinden heeft Christina samen met haar vriendin Shenta een bijzondere video gemaakt. In de video zie je dat veel mensen de moeite hebben genomen om haar een fijne verjaardag te wensen. Saillant detail: Patricia kent deze mensen helemaal niet.

Heel speciaal

De lieve boodschappen die iedereen heeft gefilmd, zijn vervolgens gemonteerd zodat het één filmpje werd. Christina schrijft: “Lieve mama, ik heb dit voor je gemaakt als cadeautje voor je verjaardag (ok, immers een paar dagen geleden). Ik vind het verschrikkelijk hoe gemeen mensen kunnen zijn, en nog veel erger dat je misschien één seconde zou kunnen twijfelen aan hoe geweldig en geliefd jij bent. Ik ben niet de enige die zo over jou denkt… Hier het resultaat van een oproep die ik heb gedaan!”

Grote kans dat Patricia het niet droog hield bij het zien van de video:

Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee