Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chrissy Teigen maakt Twitter-account privé na kritiek op haar baby

Chrissy Teigen maakt Twitter-account privé na kritiek op haar baby

Chrissy Teigen maakt Twitter-account privé na kritiek op haar baby

Als jonge moeder is het helemaal niet gemakkelijk om je werk- en privéleven in balans te krijgen en al zeker niet als je voortdurend in de schijnwerpers staat. Chrissy Teigen, vrouw van John Legend, kreeg op Twitter een vlaag van kritiek over zich heen omdat ze zogezegd haar eigen baby verkeerd zou vasthebben gehad. En daar had Chrissy een goed antwoord op klaar.

Chrissy Teigen heeft haar Twitter-account afgeschermd van nieuwe volgers na enkele gemene opmerkingen van volgers. Het model kreeg kritiek op de manier waarop ze haar dochter Luna zou vastgehad hebben tijdens een uitstapje in New York. Volgens de volger was dit… zoals een handtas.

1477081884-sub-buzz-8908-1476970702-2

Chrissy Teigen staat bekend om niet op haar mondje gevallen te zijn en dat liet ze dan ook direct weten aan haar volger.

1477082226-sub-buzz-32060-1476970976-1

Wie dacht dat het daarbij gebleven is, zit grondig fout. Wat volgde was een grote discussie die uiteindelijk door Chrissy zelf beëindigd is. De jonge moeder laat weten dat dat foto’s enkel momentopnames zijn die steeds veranderen. Ze vermeldt ook dat ze ‘mommy shamers’ haat en dat ze geen probleem heeft om er tegenin te gaan.

twitter

Lees ook: