Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chrissy Teigen excuseert zich voor het tonen van haar intieme delen tijdens AMA’s

Chrissy Teigen excuseert zich voor het tonen van haar intieme delen tijdens AMA’s

Chrissy Teigen excuseert zich voor het tonen van haar intieme delen tijdens AMA’s

Chrissy Teigen was gisteren nog samen met haar man John Legend te vinden in onze ‘best dressed’-lijst, maar blijkbaar waren vele fans niet onder de indruk van haar outfit. Het model koos voor de gelegenheid een zwarte galajurk met wel erg hoge en onthullende splits. En zelfs de veiligheidsspelden konden er niet voor zorgen dat de intieme delen van Chrissy niet aan het publiek tentoon werden gesteld. Oeps…

Het werd al snel duidelijk dat het Amerikaanse model geen ondergoed aanhad en dat bleek toch geen goede keuze geweest te zijn. Dankzij de slechte weersomstandigheden – lees: wind en regen – ging de jurk een eigen leven leiden en waren de intieme delen van Chrissy Teigen niet meer beschermd tegen de honderden paparazzi. John Legend en zijn vrouw leken het voorvalletje niet gênant te vinden, maar fans vonden de jurk toch wel ongepast en over-the-top. Het model excuseerde zich iets later dan toch op Instagram, al was het natuurlijk op die typische Teigen-manier.

Verontschuldigingen aan iedereen die mentale of fysieke schade heeft opgelopen door het zien van mijn hooha”, schreef ze bij enkele foto’s waarop de jurk haar intieme delen wél bedekte. Ook bedankte ze niet enkel de ontwerpers van haar jurk en schoenen, maar ook haar ontharingsspecialist.

Dat Chrissy Teigen niet bang is van een beetje naakt, bewees ze eerder al door enkele onthullende kiekjes op Instagram te plaatsen. Zo poseerde ze bijvoorbeeld naakt achter haar man John Legend om een vriendin gelukkige verjaardag te wensen. Ook het feit dat ze BFF’s is met Kim Kardashian – die zelf ook vaak zonder kleding poseert – zal bijgedragen hebben aan haar gewaagde kledingkeuze.

HAPPY BIRTHDAY @MARISAMXO !!!!

Een foto die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Lees ook: