Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cheryl en Liam Payne reageren op geruchten over mogelijke breuk

Cheryl en Liam Payne reageren op geruchten over mogelijke breuk

Celebs
Cheryl en Liam Payne reageren op geruchten over mogelijke breuk

Bijna een jaar nadat zangeres Cheryl en voormalig One Direction-lid Liam Payne ouders werden van zoontje Bear, leek het er eerder deze week sterk op dat hun relatie op klappen stond. Zo zou Liam haast nooit thuis zijn en zelfs al met advocaten hebben gesproken over wat een breuk voor gevolgen zou hebben. Beiden reageren nu voor het eerst op de geruchten.

Lees ook
‘Relatie Liam Payne en Cheryl zo goed als voorbij’

Niks aan de hand
De zangeres, die tien jaar ouder is dan Liam, heeft bij een bijeenkomst van haar stichting in Newcastle verteld dat er niets aan de hand is. “Het gaat goed met ons”, antwoordde ze op de vraag of hoe het met hen ging.

Ook Liam verbreekt stilte
Ook Liam verbrak gisteren het stilzwijgen en reageerde op Instagram op een foto van Cheryl, waarop ze stilstond bij haar liefdadigheidswerk. “Erg trots op jou”, schreef de voormalig One Direction-zanger. “Knap hoe je de tijd vindt om dit te doen.”

De tijd zal het leren
Britse media meldden eerder deze week dat de relatie tussen Cheryl en Liam aan een zijden draadje hing, op basis van informatie van een ingewijde, maar zouden het dus toch bij het verkeerde eind hebben. De tijd zal het leren…

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee