Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bieden maar! Voor dít bedrag is Chateau Meiland voor jou

Bieden maar! Voor dít bedrag is Chateau Meiland voor jou

Bieden maar! Voor dít bedrag is Chateau Meiland voor jou

De familie Meiland heeft haar Franse kasteel officieel te koop gezet. De nieuwe eigenaar moet wel flink in de buidel tasten om het bekende Chateau Marillaux, het decor van de tv-hit Chateau Meiland, te bemachtigen. De Meilandjes vragen er 1,25 miljoen euro voor, zo staat op de website van de familie.

In het huidige seizoen van Chateau Meiland is te zien dat de familie druk in de weer is met het kasteel én het bijbehorende gebouw op te knappen. Het is dan ook niet gek dat de B&B voor ruim 1,2 miljoen euro in de verkoop gaat.

Alles erop en eraan

Voor wie denkt dat het wel een erg hoge prijs is voor een kaal kasteel: de hele inboedel van de familie wordt erbij verkocht. Als je een bod plaats heb je dus niet alleen de kans om trotse eigenaren van een heus kasteel te worden, maar ook van het zwembad met terras meubilair én de zitmaaier.

Ook bij de prijs inbegrepen zijn de zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies en wasmachines. Ik Vertrek is nog nooit zo simpel geweest.

Het chateau

Op de website van de familie is een korte samenvatting te vinden van het enorme gebouw. ‘Omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie zijn bijna alle originele details bewaard gebleven. Het gebouw heeft vijftien open haarden met marmeren schouwen. Eiken vloerdelen op de begane grond en eerste verdieping. Paneeldeuren met origineel hang en sluitwerk in het hele pand. Diverse glas in lood ramen,’ staat er onder andere geschreven.

Lees meer
Chateau in de Achterhoek: ‘In déze gigantische villa gaat de familie Meiland wonen’

Terug naar Nederland

In februari werd bekend dat de Meilandjes teruggingen naar Nederland. In de plaats Hengelo hebben ze een groot perceel gekocht met daarop drie huizen. Dochter Maxime voegde na de bekendmaking van hun vertrek uit Frankrijk toe dat het derde seizoen van de televisieserie Chateau Meiland wel gewoon wordt afgemaakt. Ook zijn gasten die een reservering hebben in de bed & breakfast van de familie “nog van harte welkom” Maar inmiddels zijn alle reserveringen voor Chateau Meiland komend seizoen geannuleerd vanwege de coronacrisis. Het chateau zat tot ver in 2023 volgeboekt, maar de kamers staan nu al zo’n twee maanden leeg. Wanneer de Meilandjes precies terug gaan naar Nederland is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag 35 jaar getrouwd met enkele tussenposes ?

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat wordt het een leuk huisje!

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hier in Beynac voelen we de lente al komen dus weer lekker grasmaaien!

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: Talpa