Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Familie Meiland: ‘Met pijn in ons hart besloten alle reserveringen te annuleren’

Familie Meiland: ‘Met pijn in ons hart besloten alle reserveringen te annuleren’

Familie Meiland: ‘Met pijn in ons hart besloten alle reserveringen te annuleren’

Eerder dit jaar ontstond er paniek rondom Chateau Meiland toen het reserveringen zou regenen bij de familie vanwege hun vermeende verhuizing naar Nederland, Er bleek niets aan de hand en alle vakantiegangers konden vrolijk door met plannen maken en koffers pakken. Nu blijkt de familie, om een andere reden, tóch zelf alle gasten te moeten teleurstellen.

Frankrijk weer open, Chateau niet

Alle reserveringen voor Chateau Meiland zijn komend seizoen geannuleerd vanwege de coronacrisis. Dat heeft de familie Meiland laten weten in een mail die naar de gasten is verstuurd. In de mail, ingezien door Shownieuws, staat dat het door de coronamaatregelen voor de familie Meiland niet mogelijk is om gasten te ontvangen, ondanks dat Frankrijk per 15 juni weer de grenzen opent voor toeristen.

‘Halve bezetting is geen optie’

“Dit betekent voor hotels en horeca een uitgebreide regelgeving om gasten en personeel veilig te houden. Het chateau is niet in te richten om aan deze voorwaarden te voldoen, tenzij wij een halve bezetting zouden realiseren. Om echter geen onderscheid te maken tussen wie we wel en wie niet een zorgeloos verblijf op het chateau kunnen bieden, hebben wij daarom, met pijn in ons hart en na uitgebreid overleg, helaas moeten besluiten alle reserveringen te annuleren”, staat in de mail.

Lees ook
Martien Meiland door het oog van de naald gekropen: ‘Papa was bijna dood geweest’

Lege kamers, lege bankrekening?

Mensen die een aanbetaling hebben gedaan, krijgen dat geld terug. Het chateau zat tot ver in 2023 volgeboekt, maar de kamers staan nu al zo’n twee maanden leeg. De familie zou 1.000 euro per dag aan inkomsten mislopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Talpa