Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘Chateau Meiland’ woest op Martien die belt achter het stuur: ‘Slecht voorbeeld!’

Kijkers ‘Chateau Meiland’ woest op Martien die belt achter het stuur: ‘Slecht voorbeeld!’

Kijkers ‘Chateau Meiland’ woest op Martien die belt achter het stuur: ‘Slecht voorbeeld!’

Donderdagavond konden we weer genieten van Chateau Meiland. Deze aflevering stond helemaal in het teken van de verhuizing van Maxime van Hengelo naar Noordwijk. De hele inboedel inpakken, inladen, sjouwen en tillen: het viel niet mee voor de familie en dat leverde weer hilarische beelden op. Toch kunnen de kijkers niet alleen maar lachen om de uitzending…

Verhuizing van Maxime

De familie heeft een vrachtwagen gehuurd om de spullen van Maxime in te verhuizen. Wanneer Erica met de vrachtwagen weg wil rijden, blijkt dat de accu leeg is. Paniek, want Maxime wacht al op ze en zo lopen ze vertraging op in de verhuisplanning. Martien besluit alvast met zijn auto richting Maxime te rijden.

Martien belt achter het stuur

Maxime wordt ongeduldig en belt Martien terwijl hij achter het stuur zit. Martien neemt op en rijdt met zijn telefoon in de hand verder. “Waar blijven jullie?”, klinkt het aan de andere kant van de lijn. “Ik zit al in de auto, ik weet niet waar mama is, bel haar maar”, antwoordt Martien, waarna hij ophangt. Het is een kort gesprek, maar bellen achter het stuur, dat mag natuurlijk niet.

Lees ook
Is ‘Chateau Meiland’ compleet in scène gezet? ‘Allemaal acteerwerk’

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland zijn not amused. Bellen tijdens het rijden kan niet, vinden zij, en ze snappen niet dat de zender deze beelden uitzendt. Het gedrag van Martien wordt “een slecht voorbeeld” genoemd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: still SBS