Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers gaan stuk om het Engels van Martien Meiland: “The dogs can lopen daar free”

Kijkers gaan stuk om het Engels van Martien Meiland: “The dogs can lopen daar free”

Kijkers gaan stuk om het Engels van Martien Meiland: “The dogs can lopen daar free”

Donderdagavond konden we weer genieten van een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Er gebeurde weer een hoop, zo zagen we Erica en Martien een emotionele videoboodschap inspreken voor een dierbare vriendin die heeft besloten uit het leven te stappen. Maar ze maakten ook veel leuks mee. Zo gingen ze met z’n allen een huis bezichtigen, maakten ze een proefrit in een auto en we zagen hoe Martien en Erica fantaseerden over wonen in Engeland. Dat laatste leverde hilarische televisie op.

Martien en Erica op huizenjacht

De familie Meiland moet weg uit Hengelo. Nu Maxime een huis heeft gekocht voor zichzelf, Leroy en Claire, moeten Martien en Erica op zoek naar iets voor hun tweetjes. Ze bezichtigen wat af, zo bekeken ze ook in de aflevering van donderdagavond een huis, maar dat viel absoluut niet in de smaak. Waar Erica er op de weg naar de bezichtiging toe al geen vertrouwen in had, was Martien nog positief over de woning. Maar na afloop gaf ook hij toe er niets meer in te zien, er moet teveel gebeuren.

Op naar Engeland

Wanneer Martien, Erica en Maxime met de honden gaan wandelen in de omgeving van een kasteel, fantaseert het stel over wonen in Engeland. Een leuke cottage in the middle of nowhere lijkt ze wel wat. Ook twee keer per week een Engelse pub bezoeken, zien ze wel zitten. “Dat is ook lekker makkelijk met de taal”, zegt Martien vol zelfvertrouwen.

“Lopen daar free”

Als ze in het bos langs een bordje komen waarop staat dat hun honden niet los mogen lopen, knapt er iets. Altijd maar die regeltjes in Nederland, nu zien ze verhuizen naar Engeland nog meer zitten! Het stel begint alvast hun Engels te oefenen, maar dat gaat vooral Martien niet al te best af. “The dogs can lopen daar free”, legt hij uit. “Can walk”, verbetert Erica hem. Waarop hij besluit: “Catwalk”. Later in de uitzending laat Erica ook nog even weten dat ze in Engeland wel aan ‘after-ski’ wil doen, in plaats van ‘après-ski’.

Lees ook
Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland gaan helemaal stuk om het slechte Engels van Martien en Erica. Op Twitter laten ze massaal weten dat ze zich rot lachen om hun uitspraken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: still SBS