Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘Chateau Meiland’ gaan stuk om karaoke-act van Martien en Erica

Kijkers ‘Chateau Meiland’ gaan stuk om karaoke-act van Martien en Erica

Kijkers ‘Chateau Meiland’ gaan stuk om karaoke-act van Martien en Erica

Als er één televisieprogramma goed is voor je lachspieren, dan is het Chateau Meiland wel. Het eeuwige gekibbel van de familie en de grappige uitspraken van Martien maken de afleveringen om te gieren. Hoewel de uitzending van maandag vrij treurig was, wegens het inslapen van hondje Bommel, was het donderdagavond weer lachen geblazen. En dan vooral om de karaoke-act van Martien en Erica.

Familie Meiland aan de karaoke

De makers van het programma besloten het beste voor het laatste te bewaren donderdagavond. De aflevering begon met een boel serieuze zaken, zo deden Erica en Martien een bod op een huis. Maar aan het einde van de aflevering kregen de kijkers pas écht goede televisie te zien toen het stel besloot om hun karaoke-act te repeteren.

Edsilia en Rombley

Martien en Erica doen altijd een nieuwjaarsreceptie met vrienden, maar door corona kon dat niet doorgaan. Nu heeft de vriendengroep besloten om een verlaat feestje te houden en dan wel met karaoke. Mart en Eer kruipen samen in de huid van Edsilia Rombley. “Ik ben Edsilia en jij bent Rombley”, laat Martien aan Erica weten.

Kostuums

Compleet in knalroze kostuums mét sjaal en blote benen oefenen Martien en Erica hun act. Voor de televisie zingen ze met het liedje Hemel en Aarde van Edsilia mee. Martien doet de hoge uithalen en Erica neemt de vocals van het achtergrondkoortje op zich.

Lees ook
Vriend Maxime Meiland treedt voor het eerst in schijnwerpers: Leroy over zwangerschap én hun relatie

Reacties

Kijkers van Chateau Meiland laten op Twitter weten dat ze helemaal stuk gaan om de karaoke-act van Martien en Erica. Wel hopen ze dat Martien nooit serieus zal overwegen om een single uit te brengen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS, Twitter | Beeld: still SBS