Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Een eigen chateau in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Voor de mensen die er van dromen om in een kasteel te wonen: Chateau Marillaux van de Meilandjes staat nog steeds te koop. En het is een echt buitenkansje, want het chateau kost slechts €795.000. En je kunt het gewoon op Funda bekijken!

Chateau Marillaux

De familie Meiland begon vol goede moed met de verbouwing van Chateau Marillaux, terwijl ze op de voet werden gevolgd door de cameramensen van SBS6. Het programma Chateau Meiland is ongekend populair en mensen smulden van de avonturen die de familie beleefde in het Chateau. Helaas komt aan al het moois een einde en staat het chateau al een tijdje te koop. Eerst kostte het chateau een kleine miljoen, maar de Meilandjes raken het kasteel niet kwijt.

Momenteel staat het kasteel op Funda te koop voor €795.000. En daar krijg je veel voor terug: maar liefst 950 vierkante meter, 18 slaapkamers, een zwembad, een kapschuur en een terrein van maar liefst 6,5 hectare. En de meubels, zitmaaier, wasmachines, linnengoed en dergelijke zitten ook allemaal bij de prijs inbegrepen. Een echt koopje dus!

Lees ook
Familie Meiland doen het rustiger aan na commotie: ‘We gaan wat meer op de rem trappen komend jaar’

Funda

Op Funda staat prachtige foto’s van Chateau Marillaux. Ook als je niet het budget hebt om een kasteel in Frankrijk te kopen, is het wel heel leuk om een virtuele tour te doen door het grote pand. Het ziet er prachtig uit en elke kamer is mooi ingericht. Alle foto’s vind je hier.

De afgelopen maanden gooide corona roet in het eten en konden er geen bezichtigingen plaatsvinden, waardoor de verkoop moeizaam was. Er was eerder dit jaar wel een geïnteresseerde koper, maar die besloot uiteindelijk zijn bod in te trekken. Hopelijk lukt het de familie Meiland om het chateau te verkopen via Funda.

Chateau Marillaux
Beeld: Funda
Chateau Marillaux
Beeld: Funda

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Funda, Libelle | Beeld: SBS6