Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht: ‘Op een gegeven moment wil je er gewoon van af’

Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht: ‘Op een gegeven moment wil je er gewoon van af’

Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht: ‘Op een gegeven moment wil je er gewoon van af’

Het bekende Franse chateau van Erica en Martien Meiland staat al een aantal maanden te koop. Helaas laat de verkoop steeds langer op zich wachten. De Meilandjes zijn al omlaag gegaan met de vraagprijs maar het mag nog niet baten.

Nog niet verkocht

Eerder leek het erop dat hun kasteel Chateau Marilleaux verkocht was, maar toen bleek de potentiële Nederlandse koper positief getest te zijn op corona. Om die reden kon de notarisafspraak toentertijd niet door gaan. Afstel betekende volgens Erica geen uitstel, maar toch ging de aankoop uiteindelijk niet door. Tot nu toe is er nog niet veel veranderd en staat het Franse kasteel nog steeds te koop.

Het Franse kasteel die de familie Meiland veel succes heeft opgeleverd krijg nu een beetje een vervelende bijsmaak. “Het duurt me allemaal gewoon veel te lang,” zegt Erica tijdens een interview bij Aran on Tour. Om het kasteel wat sneller proberen te verkopen zijn ze al in de prijs gezakt. “Ik wil gewoon het geld wat erin zit terug, en daar doen we dan weer andere dingen mee”, aldus Erica.

Lees ook
Privé-detective Sander vond Erica Meiland interessant vanwege de roem: ‘Meneer houdt van aandacht’

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is niet iets wat Erica nog een keer zou doen. “Het is allemaal veel te veel gedoe”, zegt ze. Dit heeft zeker te maken hun ervaringen met chateaus en de moeilijke verkoop van Chateau Marillaux. Jaren geleden kochten Martien en Erica ook al een chateau en waren ze te zien in Ik Vertrek. Toen besloten ze al na een paar maanden om terug te komen naar Nederland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress