Je bent hier: Home > Celebs > Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Celebs
Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Je kunt wel zeggen dat Chantal een van de meest besproken kandidaten is van ‘Married At First Sight’. En niet altijd op een positieve manier. De Haagse blondine doet een boekje open over haar deelname aan het veelbesproken programma.

Het was voor Chantal geen makkelijke periode toen ze meedeed aan het liefdesexperiment. De blondine was met haar aanwezige wenkbrauwen, lichaam vol met tattoos, de op het randje-teksten en de eindeloos lange lijst met eisen hot topic op social media.

Meisjesdroom

 “Het avontuur was heel leuk. Vooral de periode er naartoe was heel leuk. Hysterisch met mijn vriendinnen natuurlijk, trouwjurken uitzoeken enzovoort”, vertelt Chantal aan Shownieuws. “Het avontuur was heel heftig. Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond, het is mijn meisjesdroom, trouwen. Ik dacht, dat doe ik! Mijn wetenschappelijke match staat daar, dus dat moet helemaal goed komen.” Helaas voor Chantal pakte het totaal anders uit. “De ene op de andere seconde, de paniek sloeg toe. Ik moest huilen en dat huilen is niet meer gestopt. Het enige wat door mijn gedachte ging was: ik wil naar huis.”

Kritiek

Door het seizoen heen waren de reacties op social media alles behalve mals. “Je weet niet van te voren waar je aan mee doet en wat je te wachten staat”, vertelde ze al eerder. Volgens Chantal is er veel uit z’n verband getrokken en is realiteit ver te zoeken. “Je hebt programmamakers en ik ben een mens. Die programmamakers en ik zullen het nooit eens worden. Het gaat bij hen om het programma en om kijkcijfers en het gaat bij mij om mijn emoties, mijn gevoel.” Chantal kan daar alle begrip voor opbrengen, maar ze heeft het wel moeilijk gehad. “Als heel Nederland dan zo’n mening vormt, op basis van een aantal beelden van jou… Ik begrijp het niet.”

Lees ook
‘Mafs’ een mislukt avontuur voor Chantal? Nee hoor, er zat tóch een goede match tussen

Henk

Eerder deze maand maakte haar ex-man Henk bekend een nieuwe liefde gevonden te hebben. Die liefde ontmoette Henk op de bruiloft van hem en Chantal. “Ik krijg daar wel een beetje een nare smaak van in mijn mond…”, geeft Chantal toe. “Ik dacht huh, op onze bruiloft, het was nog niet uit tussen ons. Henk legt de bal heel erg bij mij neer, dat ik hem nooit een eerlijke kans heb gegeven. Maar dit is wel een beetje dubbel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee