Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Liefste grote broer: James (11) levert Bobby (2) gedoucht af (en zoons Chantal Janzen steeds meer één gezicht)

Liefste grote broer: James (11) levert Bobby (2) gedoucht af (en zoons Chantal Janzen steeds meer één gezicht)

Celebs
Liefste grote broer: James (11) levert Bobby (2) gedoucht af (en zoons Chantal Janzen steeds meer één gezicht)

Chantal Janzen (41) werd zondagochtend op een wel heel fijne manier wakker. Haar oudste zoon had namelijk een verrassing in petto voor zijn ouders, die hoe dan ook ieder moederhart sneller moeten doen kloppen.

Zoons Chantal Janzen

Dat James (11) en Bobby (2) de beste vriendjes zijn, blijkt vaak uit alle zoete kiekjes die Chantal Janzen van haar beide kids deelt. Daarnaast gedraagt de oudste zich ook als een echte grote broer, bijvoorbeeld door zijn broertje klaar te maken voor een nieuwe dag. “Een hele goedemorgen!”, schrijft de presentatrice op Instagram bij een foto van haar kroost. “Die korte op rechts werd hier door z’n grote broer vers gedoucht afgeleverd. Liever wordt het niet.”

Steeds meer als twee druppels

Niet alleen Chantal smelt door de actie van haar zoon, ook haar fans vinden het maar wat lief wat James heeft gedaan. Ook valt menig volger op dat de twee steeds meer op elkaar gaan lijken. “Ah, ze gaan steeds meer op elkaar lijken. Wat een lekkere bekkies”, reageert Bibi Breijman. “Precies wat ik ook dacht haha, mooie kereltjes”, stemt een volger daarmee in. Een ander vult aan: “Ohhh, wat lief! En zo lijken ze ook mega op elkaar. Zelfde neusje, zelfde mondje.” Ook merken volgers op dat de jongens steeds meer weg hebben van hun moeder. “Wat lijken ze op elkaar en op jou!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Lees ook
Chantal Janzen deelt bijzondere foto van alle vijf kinderen: ‘Mijn allergrootste trots en bezit’

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi!🌞❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bob💛 En hij is altijd blij.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee