Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen zet zoon Bobby in het zonnetje op derde verjaardag: ‘Wat een cadeau is hij, iedere dag weer’

Chantal Janzen zet zoon Bobby in het zonnetje op derde verjaardag: ‘Wat een cadeau is hij, iedere dag weer’

Chantal Janzen zet zoon Bobby in het zonnetje op derde verjaardag: ‘Wat een cadeau is hij, iedere dag weer’

De week begint feestelijk voor Chantal Janzen (42), want haar jongste zoon mag vandaag alweer drie kaarsjes uitblazen! Die bijzondere dag laat de presentatrice natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan; op Instagram deelt ze een té schattige foto van de jarige peuter en de felicitaties stromen binnen.

Zoon Chantal Janzen jarig

Op het kiekje is te zien hoe Bobby met een grote bos bloemen in zijn handen staat, terwijl hij zoet de camera in kijkt. “BOBBY IS JARIG! Drie jaar is het vrolijkste wezen op aarde geworden”, begint Chantal, waarna ze al zijn bijnamen opsomt. “Onze joker, onze danser, stylist, fashion-tiger, onze swag-meister, Spiderman, Olaf de sneeuwpop, Vetje, Dikkie Franssen. Wat een cadeau is hij, iedere dag weer. Zo dankbaar dat jij bij ons bent gekomen drie jaar geleden.”

Bosje bloemen cadeau

Op deze zonnige dag kreeg Bobby een bijzonder cadeautje. “We hebben ‘m een bosje bloemen gegeven voor z’n verjaardag, al dat speelgoed altijd. Zeer content was-ie ermee”, grapt Chantal. “Och de allerallerliefste leukste Bob… We smelten iedere dag van en voor jou, we spatten iedere dag uit elkaar van geluk en liefde voor en van jou. Hoera voor onze Bobby!!!”

Felicitaties

Tout bekend Nederland verzamelt zich onder de post om het jochie te feliciteren. “Ohh dat snoetje, gefeliciteerd”, reageert Bibi Breijman. “Gefeliciteerd feestnummer”, vult Miljuschka Witzenhausen aan. Ook onder meer Nicolette van Dam, Lucy Woesthoff en Tess Milne laten van zich horen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Gezin Chantal Janzen

Bobby kwam in 2018 ter wereld en is de jongste spruit van Chantal en haar geliefde Marco Geeratz. Samen hebben de twee – die in 2014 in het huwelijksbootje stapten – nog een zoon, de twaalfjarige James. Uit een eerdere relatie heeft Marco nog drie kinderen, waarvan de presentatrice in haar twintiger jaren bonusmoeder werd. “Dat was best even wennen”, gaf ze eerder toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Veel lof voor ‘spannend plaatje’: Chantal Janzen uit de kleren op Instagram

Chantal als moeder

In een eerder interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram