Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Puur natuur: zo ziet Chantal Janzen er zonder make-up uit

Puur natuur: zo ziet Chantal Janzen er zonder make-up uit

Puur natuur: zo ziet Chantal Janzen er zonder make-up uit

Waar ze normaal door Leco van Zadelhoff (51) voorziet wordt van een prachtige laag maquillage, moet Chantal Janzen (41) het in tijden van de coronacrisis even zonder haar vaste make-upartist doen. En dus moet ze nu zelf aan de bak.

Make-up tutorial Chantal

Voor haar platform &C wist de presentatrice al menig BN’er voor de camera te slepen om hun ochtendroutine van start to finish te laten zien in de serie #ididnotwakeuplikthis. Zo deelden onder anderen Bibi Breijman, Xelly Cabau van Kasbergen en Nienke Plas bijvoorbeeld al hun verzorgings- en make-up tips en tricks en onthulden ze bij welke producten ze zweerden.

Zónder professionele hulp

Toch kregen de kijkers nooit een filmpje van Chantal zelf voorgeschoteld. Tot nu. Want niet alleen tijdens de coronacrisis maar ook op een normale doordeweekse dag, is Leco niet altijd in de buurt om Chantal compleet in de steigers te zetten. En dus maakt ze nu gewoon zelf een korte make-up tutorial. Zónder professioneel team om zich heen en een goede camera, maar gewoon met haar eigen telefoontje in haar eigen badkamer.

Mascara-hack

In de video begint Chantal helemaal au naturel. “Blotebillenbek. Voor iedereen die dit boeit: Ochtendroutine. Niet te verwarren met ochtendurine”, schrijft ze bij het filmpje. Vervolgens begint de blondine enthousiast te smeren. So far, so good, zou je zeggen. Maar dan komt de presentatrice ineens met een bijzondere mascara-hack op de proppen. In plaats van netjes haar mascara op haar wimpers te smeren, doet ze het juist lekker ruig, waardoor de mascara niet alleen op haar wimpers zit, maar ook rondom haar ogen. “Ik doe dat dus nooit netjes, want dat vind ik gedoe. Dus ik doe het eerst op mijn wimpers, en dan ga ik de rest wegvegen. Boeiend!”

Lees ook
Komt er een derde bij? Chantal Janzen doet boekje open over kinderwens

Geen onbekende

Haar zogenaamde mascara-hack blijkt voor veel van haar volgens niet onbekend te zijn. Zo laat Annemarie, de vrouw van zanger Simon Keizer, weten het ook altijd zo te doen, en zeggen ook andere volgers op Instagram het ‘trucje’ te gebruiken. Al wordt er wel aangeraden om een wattenstaafje te gebruiken in plaats van een make-up doekje, omdat je hiermee ook gelijk je net aangebrachte oogcrème wegboent. Zo leer je nog eens wat!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, ANP