Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Love her: Chantal Janzen leert twerken in hilarische video

Love her: Chantal Janzen leert twerken in hilarische video

Celebs
Love her: Chantal Janzen leert twerken in hilarische video

Chantal Janzen is momenteel wekelijks te zien in ‘Chantal komt werken’. Hierin steekt de presentatrice telkens bij een ander bedrijf de handen uit de mouwen. Met de komst van het RTL-programma ontstond de hashtag #chantalkomtwerken, die door sommige mensen niet helemaal goed begrepen werd.

Of nou ja, misschien had het er vooral mee te maken dat sommige mensen de hashtag niet helemaal goed wílden begrijpen. Hij kan namelijk ook gelezen worden als ‘Chantal kom twerken’, lees: de dans die je vooral doet met je achterwerk.

Netpanty aan en gaan

Chantal zou Chantal niet zijn als ze niet de draak zou steken hiermee, en dus is de blondine de uitdaging aangegaan. In een netpanty en een kort broekje zien we de moeder van Bobby flink schudden met haar billen, wat een hilarische video heeft opgeleverd waarin we Chantal een aantal keer ontzettend ongemakkelijk in de camera zien kijken.

Lees ook
Té snoezig: Chantal Janzen deelt ‘om op te vreten’ kiekje met Bobby

Gelachen

De reacties stromen binnen onder de video, niet alleen van fans maar ook van tout bekend Nederland. Zo schrijft Paul de Leeuw grappend: “Ik verheug me op het nieuwe seizoen van Holland’s got talent.” Pip Pellens lacht zich kapot. “Hahaha!!! Jaaa ik wil meer”, reageert de actrice. Ook Dan Karaty kan het niet laten om van zich te laten horen. Hij schrijft: “I just cannot believe what I just saw.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee