Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt een slim trucje om van de speen af te komen: ‘Die speen gaat komend weekend in een schoentje’

Chantal Janzen deelt een slim trucje om van de speen af te komen: ‘Die speen gaat komend weekend in een schoentje’

Chantal Janzen deelt een slim trucje om van de speen af te komen: ‘Die speen gaat komend weekend in een schoentje’

Inmiddels weten we allemaal dan Chantal Janzen (42) graag veel foto’s deelt op Instagram van haar lieve gezinnetje. En ook vandaag post de presentatrice op haar Instagram-account weer een schattige foto van haar jongste zoontje Bobby (3), voor wie ze slecht nieuws heeft. 

Op de eerste foto is te zien dat Bobby nog erg blij is, maar op de tweede foto is die glimlach van zijn gezicht verdwenen. Chantal heeft namelijk niet zulk leuk nieuws voor haar zoontje.

Speentje

Chantal Janzen speelt handig in op de Sinterklaas-gekte en Bobby mag zijn schoentje zetten voor de Sint. Maar Chantal heeft Bobby verteld dat het tijd is om afscheid te gaan nemen van zijn speentje, in ruil voor een Sinterklaascadeau. Onder de schattige foto’s schrijft Chantal: “Foto 1: Voordat ik ‘m vertelde dat die speen komend weekend in een schoentje gaat en ‘s ochtends weg is. Foto 2: Erna”

Tekst gaat verder onder de foto. 

Lees ook
Tessa: ‘Mijn peuters van bijna 3 lopen nog met een speen rond en iedereen vindt daar wat van’

Reacties

Op Instagram tonen de volgers van Chantal Janzen vooral veel medeleven voor de kleine man. En vele moeders laten weten dat zij het ook op deze manier hebben gedaan bij hun kinderen en dat het een handige truc is. “Oeps, dat was geen leuke grap mama, kan er echt niet om lachen”, reageert een volger. Enkele andere reacties luidden: “Bij ons heeft het gewerkt! Speen was voor baby Piet! Nooit meer om gevraagd! Hallelujah 🙌” en “Ahhh hahaha komt goed Bobby❤️”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress