Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Smit reageert op topless foto van Chantal Janzen: ‘Douze points’

Jan Smit reageert op topless foto van Chantal Janzen: ‘Douze points’

Jan Smit reageert op topless foto van Chantal Janzen: ‘Douze points’

Jan Smit en Chantal Janzen zijn elkaar sinds dat ze samen het Songfestival presenteerden, liefdevol aan het plagen via social media. Chantal Janzen deelde vandaag een topless foto voor haar tijdschrift, waar Jan Smit in stijl op reageerde: ‘Douze points!’.

‘Jan, ik mis je paling’

Op de foto die Chantal deelt zit ze in een panty, maar zonder top. Jan Smit plaatst: ‘Douze points’. Dat is niet de eerste keer dat het presentatieduo elkaar plaagt. Chantal Janzen deelde laatst een foto van hen samen tijdens het Songfestival en plaatste daarbij: ‘Jan, ik mis je paling.’ Waarop Jan reageerde: ‘Euh… Ja. Mijn paling is onvergetelijk.’

Tekst gaat verder onder post 

Te weinig seks

De foto die Chantal deelde is voor het nieuwe nummer van haar tijdschrift &C. Het nummer gaat over jezelf bloot geven en dat nam Chantal met de cover wel heel letterlijk. In haar editorial schrijft ze dat ze liever niet over seks praat: “Ik ben dus zo iemand. Iemand die het een privéonderwerp vindt en het niet ultrarelaxed vindt om erover te praten. Als ik er toch iets over moet zeggen: ik dat ik soms te weinig seks heb. Dat komt door mijzelf. Onszelf. Door ons als ouders zijnde.”

Lees ook: 
Chantal Janzen deelt eigen mening niet graag, uit angst voor kritiek

Reacties op topless foto Chantal Janzen

Niet alleen Jan is fan van de foto van de prachtige Chantal. Ook presentator Jan Versteegh reageert: “SLAY!!”. Francis Broekhuizen schrijft eronder: “Toe maar!”. Fans vragen zich af: “Waar is het topje van?” en: “Jij bent ergens op 25 blijven hangen qua leeftijd?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress