Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen over heftige periode met stalker: ‘Hij heeft zelfs iemand vermoord’

Chantal Janzen over heftige periode met stalker: ‘Hij heeft zelfs iemand vermoord’

Chantal Janzen over heftige periode met stalker: ‘Hij heeft zelfs iemand vermoord’

Chantal Janzen (42) doet een boekje open over haar stalker tijdens het interview met RTL Duitsland. De presentatrice laat een heftige periode waarin ze langere tijd werd gestalkt. Gelukkig heeft ze met behulp van een therapeut het een plekje kunnen geven. 

De 24-jarige stalker was groot fan van Chantal en ging jaren geleden met haar op de foto. Het werd een hel voor Chantal op het moment dat hij haar ging stalken en overal volgde waar ze heen ging.

Dit wil ik niet

Dit heeft een groot impact gehad op Chantal. “Je bent bang om de straat op te gaan, om naar de studio te gaan. Daar heeft hij ook gestaan”, aldus Chantal. “Dit incident was echt de reden dat ik dacht: nee, ik wil thuis zijn, bij mijn man, bij mijn kind. Dat heeft even geduurd. Nu ligt het achter me en vind ik het fijn om dat niet meer te voelen”, zegt ze in het interview.

Op dat moment wist ze nog niet hoe gevaarlijk de stalker was. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat de stalker een scooterrijder had neergestoken om zijn scooter te stelen. Met de scooter kwam hij bij Chantal haar huis aan. Gelukkig overleefde de scooterrijder het. De ‘fan’ werd veroordeeld tot 7jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Vreselijk

Als je dacht dat dit het was dan heb je het mis. De jongen stak in de gevangenis ook nog een man van 82 jaar dood. Toen Chantal in München was hoorde ze het nieuws, ”mijn telefoon ging af. En op dat moment hoorde ik dat hij iemand had vermoord.”

Chantal onderschatte de situatie eerst: ”Ik heb me daarvoor niet gerealiseerd hoe gevaarlijk de situatie was. Hoe gevaarlijk die man was.” De blondine noemt het incident ‘de keerzijde van bekend zijn’. ”Dit is de andere kant van het mooie glamourleven.”  Ze sluit af met: ‘’Ik ben blij dat het niet vaak voorkomt.”

Lees ook
Máxima verrast met haar nonchalante kapsel: ook een staartje staat haar enig

Haar carriere zit op dit moment in een stijgende lijn. Afgelopen jaar kreeg ze al de eer om het songfestival te presenteren en nu maakt ze voor het eerst een uitstapje naar Duitsland. In Duitsland is Janzen voor het eerst jury bij Das supertalent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress