Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen bijzonder open over samengesteld gezin: ‘Soms was het pittig’

Chantal Janzen bijzonder open over samengesteld gezin: ‘Soms was het pittig’

Chantal Janzen bijzonder open over samengesteld gezin: ‘Soms was het pittig’

Bij Chantal Janzen (41) komen regelmatig kiekjes van haar samengestelde gezin voorbij. Met z’n zevenen zijn ze een grote, gelukkige familie. Maar dat is niet vanzelf gegaan, geeft de RTL-presentatrice toe.

Chantal is bijzonder openhartig over haar samengestelde gezin. Aanleiding was een etentje met haar man Marco Geeratz en hun zoontje James. “Uit eten met twee van m’n zes grote liefdes”, schrijft ze. “Zes?!? ‘How did that happen?’, denk ik wel eens.” De blondine komt zelf uit een gezin met één broer. Op haar 26ste werd ze ineens stiefmoeder van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, geeft ze toe.

Hard werken

De presentatrice heeft de afgelopen jaren één ding geleerd. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn vieren’ zijn.”

Individuele aandacht

Hoewel Chantal blij is met haar grote gezin, ziet ze ook in dat het belangrijk is om ook individuele aandacht aan haar kinderen te schenken. “Hier waren we dus even met ‘de driehoek’, Sjaak de Sloper lag al te slapen. Zo fijn en gezellig altijd met onze allerliefste James. Even tijd samen, met hem alleen.” Maar ook dan is ze met de rest van haar gezin bezig. “Waar hebben we het voornamelijk over tijdens het eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met z’n zevenen.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Uit eten met 2 van mn 6 grote liefdes. 6?!? ‘How did that happen?’ denk ik wel eens. Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen. In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde. En nu zijn we zelfs ‘vergroeid’. Hoe pittig t soms ook was. Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn 4en’ zijn. Maar hier waren we dus even met ‘de driehoek’, Sjaak de Sloper lag al te slapen. Zo fijn en gezellig altijd met onze allerliefste James. Even tijd samen, met hem alleen. Maar waar hebben we het voornamelijk over tijdens t eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met zn zevenen.❤️ #allerbelangrijkste

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Lees ook
Zoontje Chantal maakt wel héél bijzonder portret van zijn moeder (en fans gieren het uit)

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit portret noemen wij: ‘Als het kuiken slaapt’. ?+?+?-?= even rust #alshetkuikenslaapt

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor mijn eigen allerliefste mama, voor de allerliefste mama van mijn bonuskinderen, voor mn vriendinnen die zulke goeie mama’s zijn, voor alle moeders die hun kinderen moeten missen, voor alle kinderen die hun moeders moeten missen, voor alle alleenstaande moeders, voor alle gescheiden moeders, voor alle pleegmoeders, voor alle vrouwen die ineens ook ‘n beetje moeder zijn voor de kinderen van een nieuwe partner, voor alle lief-, stief-, bonus-moeders, voor alle vrouwen die over ‘n ander moederen, voor alle wensmoeders, voor alle moeders die het nu moeilijk hebben, voor alle moeders waarvan de kinderen het moeilijk hebben, en voor alle kersverse moeders: heel veel liefs vandaag. JE DOET ‘T GOED❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gisteren zaten we hier weer ‘n dikke twintig minuten naar de voorbijrijdende trams te kijken. Ik geloof dat we de afgelopen weken nog nooit zoveel trams, bussen en ‘tietaa’s’ (alles met een zwaailicht en sirenes) hebben gezien. Want ondanks dat we dit al ‘n tijdje deden, we trekken er nu nóg langer voor uit. In deze afgelopen weken is dit uitje dan ook één van onze schaarse uitjes op een vrije dag geworden: op de hoek van de straat op dit bankje zitten en alledrie al deze voertuigen eerst begroeten met een werkelijk zeer overenthousiast ‘JÁ! DÁÁR!’ dan een ‘KIJKKIJKKIJK!’ en als ze voor ons langs rijden zitten mn man en ik als twee simpele zielen te blij te zwaaien naar de chauffeurs/brandweer- en politiemensen en zeggen we ‘WOOOW!’. De 2 jarige is uiteindelijk vaak teveel onder de indruk om zelf ook te zwaaien en duikt meestal onder mn jas, waardoor de mensen in de voertuigen louter 2 über blije volwassenen naar hen zien zwaaien. Dank voor het terugzwaaien beste mensen. Het was weer een enige dag. En dat laatste meen ik. Deze tijden brengen helaas veel ellende en verdriet, maar daarnaast ook veel eenvoud, waardering en het wuift veel vanzelfsprekendheid weg. Yep ‘t is wat plechtig en weeïg, deze woorden zo op de vroege woensdagochtend, maar zo voel ik dat nu eenmaal even op dit moment. Doei❤️ #weeïgopwoensdag

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram