Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sentimentele Chantal Janzen geniet van qualitytime met zoon en deelt herkenbare tekst voor ouders

Sentimentele Chantal Janzen geniet van qualitytime met zoon en deelt herkenbare tekst voor ouders

Sentimentele Chantal Janzen geniet van qualitytime met zoon en deelt herkenbare tekst voor ouders

Chantal Janzen (41) staat natuurlijk bekend als een steengoede actrice en presentatrice, maar is bovenal moeder van twee prachtige zoons. Met de oudste is ze een avondje op stap geweest, wat niet alleen een gezellig kiekje heeft opgeleverd maar óók een emotionele tekst waar veel volgers zich in kunnen vinden.

Op Instagram deelt de blondine een selfie met James, haar elfjarige zoon. “We hadden een avondje uit met z’n tweeën, dat doen we zo nu en dan. Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar”, begint Chantal.

Wijze James

Hoewel haar zoon dertig jaar jonger is, leert ze veel van hem. “Ik word er altijd wijzer van”, gaat de presentatrice verder. “Zoals dat Perr Schuurs het verdient om in de basis te staan, dat je echt heel snel nieuwe vrienden maakt als je in de brugklas komt, dat Queen hun eerste internationale hit Killer Queen was, dat het ‘s ochtends heel fijn is om een frisse neus te halen voor school, dat je zelf ook best een Hollywood-film kunt maken maar dat je daar wel best lang mee bezig zal zijn, dat whatsappen met opa en oma altijd grappig is, dat Rami Malek ook in Night at the Museum speelde, en dat Dylan Haegens echt ‘n rare kat heeft.”

Ontdekkingstocht

Uiteindelijk gaan moeder en zoon lopend naar huis, omdat je volgens James ‘als je loopt altijd nog rare of nieuwe dingen kunt ontdekken, als je maar goed rond kijkt’. En die uitspraak ontroert Chantal. “Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken”, schrijft ze. “Ik vind het soms lastig als ik erover nadenk dat hij over anderhalf jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden. Maar ja, blijkbaar ben ik dat dan toch soms. Maar naast dat het mooi is om ze groter te zien worden is datzelfde toch af en toe ook gewoon lastig? Toch? Toch? Toch? Moeders en vaders zeg ja.”

Herkenbaar

Van haar volgers krijgt Chantal veel bijval; vooral ouders herkennen zich in de woorden die Chantal schrijft. “JA! En alles van mijn ouders waarvan ik zei: dat ga ik dus nooit zeggen heb ik ook al gezegd”, reageert voormalig judoka en presentator Dennis van der Geest (44). Radio-dj Ruud de Wild (50) laat ook een reactie achter: “Vaders vinden dat ook lastig hoor. Wat heerlijk zo’n avond.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hadden ‘n avondje uit met zn tweeen. Dat doen we zo nu en dan. Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar. En ik word er altijd wijzer van. Zoals dat Perr Schuurs het verdient om in de basis te staan, dat je echt heel snel nieuwe vrienden maakt als je in de brugklas komt, dat Queen hun eerste internationale hit Killer Queen was, dat het ‘s ochtends heel fijn is om een frisse neus te halen voor school, dat je zelf ook best een Hollywood-film kunt maken maar dat je daar wel best lang mee bezig zal zijn, dat whatsappen met opa en oma altijd grappig is, dat Rami Malek ook in Night at the Museum speelde, en dat Dylan Haegens echt ‘n rare kat heeft. Aan het eind van de avond wilde hij midden in een wolkbreuk toch liever lopend naar huis ipv n tram ‘omdat je als je loopt altijd nog rare of nieuwe dingen kunt ontdekken, als je maar goed rond kijkt’. ❤️Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken. Ik vind t soms lastig als ik erover nadenk dat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden. Maar ja, blijkbaar ben ik dat dan toch soms. Maar naast dat het mooi is om ze groter te zien worden is datzelfde toch af en toe ook gewoon lastig? Toch? Toch? Toch? Moeders en vaders zeg ja

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Happy family

Chantal en Marco werden eind maart 2018 de trotse ouders van zoontje Bobby. Het stel heeft samen nog een zoon, James. Uit een eerder huwelijk heeft Geeratz nog drie kinderen.

Grote liefde Chantal Janzen

Chantal stapte in 2014 in het huwelijksbootje met haar grote liefde Marco Geeratz en de twee zijn hartstikke happy. Maar toch is de presentatrice af en toe onzeker over haar relatie. Het idee dat Marco haar op een dag zal verlaten, bezorgt haar angsten, liet ze afgelopen jaar weten in haar column in &C.

Lees ook
Hilarisch: Chantal Janzen helemaal klaar voor liveshows ‘The Voice’ dankzij zoon Bobby

Forever alone

Als dat ooit gebeurt, zit er volgens de blondine maar één ding op: dan blijft ze voor altijd vrijgezel. “Dan neem ik 28 konijnen, zes katten, tien ­koikarpers, twee salamanders, een gekko, vier komodovaranen en een dwergpony. En die slapen allemaal, elke avond, bij mij in bed”, aldus Chantal. “Geen man die daar zin in heeft. Mooi. Ben ik daar ook ­meteen vanaf.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram