Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen openhartig over de toekomst van haar carrière

Chantal Janzen openhartig over de toekomst van haar carrière

Celebs
Chantal Janzen openhartig over de toekomst van haar carrière

Toen bekend werd dat onder meer Linda de Mol en Wendy van Dijk de overstap maken van RTL naar Talpa, speelde meteen de vraag op wie zou volgen. Chantal Janzen in elk geval niet, zo vertelt ze in een interview. “Ik ben heel blij bij RTL, dus ik blijf er met alle plezier.”

In Veronica Magazine doet Chantal een boekje open over haar carrière en de toekomst ervan. En voorlopig zal die zich gewoon nog bij RTL afspelen. “Voordat het vertrek van Linda, Wendy en Gordon speelde, had ik al een afspraak met RTL gemaakt voor een bepaalde periode”, aldus de presentatrice. “Geld is niet mijn belangrijkste motivatie. Ik heb een mooi pakket en ik verdien genoeg.”

Afspraak is afspraak

Of het meespeelt dat ze niet voor haar voormalige schoonvader John de Mol zou willen werken? Dat is volgens Chantal helemaal niet aan de orde. “Mijn contact met John is goed, close zelfs, maar als je een afspraak maakt, moet je die gewoon nakomen”, legt ze uit. “Ook al biedt iemand jou weet-ik-veel.”

Meer produceren

Waar Chantal vooral plezier uit haalt, is het programma Chantal blijft slapen, dat de blondine niet alleen presenteert maar ook produceert. “Het is het eerste programma dat ik helemaal zelf draai. We kunnen ons geen luxe veroorloven, nu in elk geval nog niet. Er is geen fancy catering, desnoods nemen we zelf onze broodjes mee. Dat maakt ook niet uit. Hoe gaaf is het om zelf iets te maken.”

Lees ook
Niet alleen maar glamour: Chantal Janzen toont ware kant van het moederschap

Het is dan ook haar intentie om in de toekomst vaker in de rol van producent te kruipen. “Ik ben altijd al bezig geweest met mensen op de juiste plek te krijgen en ik hou ervan om anderen de ruimte te bieden. Als mensen dat niet bij mij hadden gedaan, was ik ook minder ver gekomen”, geeft Chantal toe. “Ik ben veertig en het zou sneu zijn als ik alles zelf zou moeten blijven doen. Je hebt er niets aan om iemand die hoger op die ladder komt daar vanaf te schoppen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee