Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Met de billen bloot: Chantal Janzen open en eerlijk over onzekerheid na geboorte zoon

Met de billen bloot: Chantal Janzen open en eerlijk over onzekerheid na geboorte zoon

Celebs
Met de billen bloot: Chantal Janzen open en eerlijk over onzekerheid na geboorte zoon

Chantal Janzen (41) kan haar geluk niet op met haar kinderen, maar geeft toe dat er een periode is geweest dat er een donker wolkje boven hing. Na de geboorte van haar oudste zoon maakte de presentatrice zich namelijk flinke zorgen, zo biecht ze op in de nieuwe editie van haar magazine.

Chantal Janzen na geboorte zoon

Niet lang na de komst van James voelde Chantal zich onzeker. “Ik kreeg James toen ik 29 jaar was, en was intens gelukkig. Maar ineens was ook alle zorgeloosheid weg”, schrijft de blondine in &C. “Ik maakte me eerlijk gezegd na zijn komst toch wat zorgen over mijn werk. Ik had het idee dat ik volledig vervangbaar was in een musical destijds, dus ik wist niet hoe snel ik weer aan de slag moest gaan en zette me nog veel harder in dan voor mijn zwangerschap. De entertainmentwereld is een harde wereld en ik was toen bang dat ik mijn werk kwijt zou raken als ik er te lang uit zou zijn.”

Heerlijk om hard te werken

Die onzekerheid in het wereldje heerst volgens Chantal tegenwoordig nog steeds, maar zelf heeft ze daar minder last van. “Natuurlijk ben je vervangbaar. Natuurlijk ben je misbaar. Natuurlijk wordt je carrière op een dag minder en gaat-ie zelfs voorbij. Je zou kunnen denken dat deze gedachten me onrustig zouden maken in m’n werk, maar wat er gebeurde was juist het tegenovergestelde. Ik vond het heerlijk om hard te werken, ambitieus te zijn, maar heb inmiddels genoeg voorbeelden gezien om te weten: zo wil ik niet worden.”

Allerbelangrijkste

Zeker na de geboorte van haar tweede zoontje Bobby wist Chantal dat het bij haar goed zat. “Als ik op zondagochtend om kwart voor zes op moet omdat Bobby me roept, en als ik daarna met een verfomfaaid gezicht van moeheid aan de ontbijttafel zit en James, Esmée, Isaa, Zion en Marco om iets hoor lachen wat alleen zij grappig vinden, ben ik intens gelukkig. Dit is gewoon míjn gezin, mijn familie. Het allerbelangrijkste in mijn leven.”

Lees ook
Fans Chantal Janzen smelten door vertederende foto van zoon Bobby en oma: ‘Puur geluk’

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi! ❤️❤️ Wat gaan jullie doen vandaag? Ik denk dat ik maar ‘s ergens een pompoen ga scoren ofzo. En daarna probeer om er net zoals de mooie plaatjes op instagram er eentje uit te hollen en figuurtjes eruit ga snijden, met lachende kindergezichtjes erbij en kaarsjes op de achtergrond. Wat uiteindelijk bij mij meestal resulteert in het feit dat ik in mn eentje aan de keukentafel zit met een te gevaarlijk scherp mes (zijn er speciale pompoenmesjes??) waar ik me al vol ongeduld tig keer scheldend aan heb lopen schaven en de kinderen op de bank een film zitten te kijken. 🏀 ja dit is een bal maar ik kon geen pompoen emoji vinden. Update: Verrek! 🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃 Hier is ie toch! Maar hij staat dan ook niet bij de eet-emoji’s??!

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soms kunnen ze me de boom in. Kom jullie straks ophalen.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf. En de linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt. En als je maar 11 jaar scheelt ging dat natuurlijk niet alleen maar van n leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met zn allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere 4 kretsers. Hoera voor Essie! 🎉❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee