Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers Chantal Janzen onder de indruk van haar bijzondere kapsel in ‘Oh, wat een jaar!’

Volgers Chantal Janzen onder de indruk van haar bijzondere kapsel in ‘Oh, wat een jaar!’

Volgers Chantal Janzen onder de indruk van haar bijzondere kapsel in ‘Oh, wat een jaar!’

Aanstaande zaterdag kunnen fans zich weer opmaken voor een nieuw seizoen van ‘Oh, wat een jaar!’, dat voor het eerst gepresenteerd zal worden door Chantal Janzen (41). Samen met de eveneens debuterende Carlo Boszhard (51) en Jeroen van Koningsbrugge (47) – die de voorgaande seizoenen ook al naast Linda de Mol (56) te zien was – gaat de presentatrice terug naar het jaar 1990. Het tijdelijke kapsel dat ze zich daarvoor heeft laten aanmeten, valt in ieder geval behoorlijk in de smaak bij haar fans. 

Chantal Janzen in ‘Oh, wat een jaar!’

Op Instagram laat Chantal alvast zien hoe ze er in haar eerste aflevering van Oh, wat een jaar! uit zal zien. “STRIKE A POSE”, begint de blondine bij de foto. “Come on, V… Madonna, 1990.”

Geweldig kapsel

Haar fans laten massaal weten ongelooflijk veel zin te hebben in het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! én vinden dat Chantal er prachtig uitziet voor de eerste uitzending. “Geweldig, je haar zo”, “Prachtig!” en “Staat je goed” is slechts een greep uit de vele complimenten die de presentatrice krijgt. Ook schrijft iemand: “Wow! Ik krijg Christina Aguilera vibes!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Ruzie Linda en Chantal

Aankomend weekend begint alweer het derde seizoen van Oh, wat een jaar!, wat oorspronkelijk een programma van Linda de Mol was. Toen zij de overstap maakte van RTL naar Talpa, nam ze onder meer Ik hou van Holland en Miljoenenjacht mee, maar de rechten van Oh, wat een jaar! bleven bij haar oude werkgever liggen. Chantal Janzen neemt daarom het presentatiestokje over, iets waar haar voorganger vlak na de bekendmaking maar al te graag haar ongezouten mening over gaf. “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen.” Toch deelde ze vervolgens alsnog een sneer uit aan Chantal: “Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had. Maar formeel mag het door een uitspraak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken, dus ik ga het een plek geven.”

Veeg uit de pan

Chantal wilde daar destijds niet op reageren, want ze wilde “niet nog meer olie op het vuur gooien”, verklaarde Luuk Ikink vervolgens in RTL Boulevard na een gesprek met Chantal. “Ze laat het bij het persbericht.” In een later volgend interview met De Telegraaf volgde uiteindelijk tóch een veeg uit de pan voor Linda.

Lees ook
Steeds minder mag en kan: Chantal stelt dat we niet moeten vergeten waar het écht – ‘vooral nu’ – om draait

Staartje?

Mogelijk krijgt deze vete binnenkort weer een nieuwe wending: het gerucht gaat al een tijdje dat Linda een variant op Chantal Blijft Slapen gaat maken. Dat format is namelijk weer in handen van broerlief John de Mol. Het is net kwartetten. Zelf maakte Janzen ook al een variant op haar oude programma: Chantals Pyjama Party.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond is t zover! De allereerste aflevering van Chantals pyjama party!! Ik ben blij dat het inderdaad zover is, want we zitten al wekenlang van de opname-dagen en de uiteindelijke afleveringen te stuiteren. Ik heb 4 jaar lang een programma mogen maken waar ik met veel plezier aan terugdenk, maar wat ik uiteindelijk los moest laten. Tijd om eens n frisse wind door dat dekbed te laten waaien. Dus nieuwe onderdelen, in combinatie met vertrouwde elementen. Ik ben daar overigens één element van. Ik hoop heel erg dat jullie er net zo van gaan genieten zoals wij dat deden bij de opnames. Want het was een feest om de onwetende gasten te verrassen, in hun eigen huis, en jullie zullen de komende weken vooral genieten (leedvermaak, ramptoerisme) van hun reacties? Het is na ‘Chantal komt werken’ pas onze 2e productie, en dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Zoals velen weten, een eigen bedrijfje opbouwen en onderhouden is a hell of a job, en gaat gepaard met angst, stress, gedoe, pittige fouten maken, hard vallen, zorg-wallen tot op je knieën, maar gelukkig ook met veel plezier. Ik hoop dat iedereen die de droom heeft om iets voor zichzelf te beginnen zich niet laat ontmoedigen door die angst, stress, kritiek, of mensen die reeds boven je staan. Een ander óók succes gunnen is al helemaal belangrijk, en met name nieuw talent. Mensen op de succesladder naar beneden trappen staat toch ietwat rommelig. Ik ben trots op ons hele team, en op onze topgasten, en ik wil last but not least de kinderen uit het Prinses Maxima Centrum toentertijd bedanken voor de naam: JULLIE stelden mij daar de vraag of ik n keer een pyjamafeestje bij jullie wilde komen houden, want “slapen is maar saai”. Nu ben ik t met dat laatste als moeder van een slecht slapende baby niet helemaal eens maar ok, jullie wonnen. Jongens we gaan er de komende weken een feestje van maken! Veel plezier met kijken allemaal! ? 20.30u @rtl4

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram