Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Steeds minder mag en kan: Chantal stelt dat we niet moeten vergeten waar het écht – ‘vooral nu’ – om draait

Steeds minder mag en kan: Chantal stelt dat we niet moeten vergeten waar het écht – ‘vooral nu’ – om draait

Celebs
Steeds minder mag en kan: Chantal stelt dat we niet moeten vergeten waar het écht – ‘vooral nu’ – om draait

Waar een vakantie of tripje over de grens eerder zo vanzelfsprekend leek, is dat in tijden van corona helaas niet meer het geval. Chantal Janzen (41) blikt daarom met een romantische foto met haar man terug op afgelopen zomer, waarbij ze stilstaat bij wat ze heeft en laat weten hoe dankbaar ze is.

Terugblik Chantal Janzen

Hoewel Chantal zich afvraagt of we ooit nog zorgeloos op vakantie kunnen, benadrukt ze ook dat dat niet het ergste is. “Als we maar gezond blijven”, aldus de presentatrice in de hashtags. Ook schrijft ze erbij: “Mijn lief. All we need is love, mensen. Naast gezondheid. En een fijn thuis. Vooral nu.”

Knap stel

Volgers van Chantal benadrukken hoe mooi stel zij en Marco zijn, en zijn het meer dan eens met de presentatrice. “Zeker in deze tijden, Chantal!”, schrijft een fan. Ook blijkt haar achterban met dezelfde vragen te zitten als de blondine. “Gezellig zo met zijn tweeën. Mooie foto. Inderdaad, wordt het ooit nog normaal op vakantie gaan? Ik hoop toch van wel.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Met de billen bloot: Chantal Janzen open en eerlijk over onzekerheid na geboorte zoon

Chantal als moeder

In een interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi! ❤️❤️ Wat gaan jullie doen vandaag? Ik denk dat ik maar ‘s ergens een pompoen ga scoren ofzo. En daarna probeer om er net zoals de mooie plaatjes op instagram er eentje uit te hollen en figuurtjes eruit ga snijden, met lachende kindergezichtjes erbij en kaarsjes op de achtergrond. Wat uiteindelijk bij mij meestal resulteert in het feit dat ik in mn eentje aan de keukentafel zit met een te gevaarlijk scherp mes (zijn er speciale pompoenmesjes??) waar ik me al vol ongeduld tig keer scheldend aan heb lopen schaven en de kinderen op de bank een film zitten te kijken. 🏀 ja dit is een bal maar ik kon geen pompoen emoji vinden. Update: Verrek! 🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃 Hier is ie toch! Maar hij staat dan ook niet bij de eet-emoji’s??!

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf. En de linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt. En als je maar 11 jaar scheelt ging dat natuurlijk niet alleen maar van n leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met zn allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere 4 kretsers. Hoera voor Essie! 🎉❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee