Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moet Chantal presentatie ‘Oh, wat een jaar!’ weer afstaan aan Linda de Mol? Janzen reageert op speculaties

Moet Chantal presentatie ‘Oh, wat een jaar!’ weer afstaan aan Linda de Mol? Janzen reageert op speculaties

Moet Chantal presentatie ‘Oh, wat een jaar!’ weer afstaan aan Linda de Mol? Janzen reageert op speculaties

Toen Linda de Mol (56) de overstap maakte van RTL naar Talpa, moest ze een van haar geliefde programma’s achterlaten. Sindsdien wordt ‘Oh, wat een jaar!’ gepresenteerd door Chantal Janzen (42), wat voor de nodige spanningen zorgde tussen beide presentatrices. Maar hoe zit het eigenlijk nu de fusie van de tv-producenten er hoogstwaarschijnlijk aan zit te komen? Chantal reageert op alle speculaties en… laat ze nu vallen dat ze Nederland verruilt voor klussen in het buitenland?

Oh, wat een jaar!

Onlangs werd bekend dat RTL en Talpa mogelijk één zouden worden en meteen riep dat nieuws een hoop vragen op. Blijft Chantal Janzen bijvoorbeeld nog wel The Voice of Holland presenteren, het programma dat ze sinds afgelopen seizoen van Wendy van Dijk had overgenomen? De presentatie van Oh, wat een jaar! nam Chantal op zich na het vertrek van Linda, wat De Mol destijds “pijnlijk” noemde. Ze kon het dan ook niet laten om haar conculega een steek onder water te geven.

Gesprekken gevoerd

Of Chantal Oh, wat een jaar! weer af moet staan aan Linda? Veel woorden maakt ze er niet aan vuil. “We hebben daar gesprekken over gehad, dus daar laat ik het nu ook bij”, reageert ze, wanneer RTL Boulevard ernaar vraagt. “Ik weet van mezelf hoe dat zit en dat ik het heel erg naar mijn zin heb.”

Internationale verzoeken

Ook verklapt Chantal dat ze na het Songfestival internationale verzoeken heeft gekregen. Uit welke landen laat de blondine in het midden, maar één ding staat vast. “Ik ga er wel iets mee doen.”

Lees ook
Chantal Janzen deelt eigen mening niet graag, uit angst voor kritiek

Zingen, dansen en presenteren

Hoewel Chantal niet gelijk stond te springen om het programma te doen en programmadirecteur Peter van der Vorst meerdere keren een ‘nee’ verkocht, ging ze uiteindelijk tóch overstag. “Toen hij aangaf dat ik hem er echt mee zou helpen, ben ik er goed over na gaan denken”, zei de presentatrice eind 2020, nadat bekend werd dat zij het Oh, wat een jaar!-stokje zou overnemen van Linda. “Voor dit programma moet je kunnen zingen, dansen en presenteren. Met mijn musical-achtergrond is dit precies waar ik voor opgeleid ben. Dus ik begreep wel dat ze mij vroegen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress