Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen is nuchter over haar succes: ‘Het kan ook weer als een tierelier bergafwaarts gaan’

Chantal Janzen is nuchter over haar succes: ‘Het kan ook weer als een tierelier bergafwaarts gaan’

Chantal Janzen is nuchter over haar succes: ‘Het kan ook weer als een tierelier bergafwaarts gaan’

Presentatrice Chantal Janzen zit niet stil. Het afgelopen jaar presenteerde ze diverse programma’s, zoals het Eurovisiesongfestival en Oh, wat een jaar. Binnenkort presenteert ze ook haar eigen programma Chantal’s Pyjama Party. Ondanks haar roemrijke carrière blijft ze wel lekker nuchter en down to earth

Als een tierelier

In een interview met Veronica Superguide wordt Chantal Janzen gewezen op haar carrière die, laten we wel wezen, als een tierelier gaat. Chantal is echter lekker gewoon gebleven en vindt haar succes eigenlijk allemaal wel meevallen. Ze ziet dan ook de keerzijde van al het succes, want het ene moment kan je programma top zijn, het andere moment een flop. “Het kan ook weer als een tierelier bergafwaarts gaan, hè? Dat is ons vak. Zo ben je een hit, zo kijkt er geen kip, en is het klaar. Maar omdat ik zo geniet van de opnames, is dit voor mij sowieso geslaagd.” Chantal blijft dan ook nuchter over haar succesen.

Zaterdagavond komt Chantal’s nieuwe programma op televisie: Chantal’s Pyjama Party. Een spelshow waarbij kandidaten in pyjama (hoe kan het ook anders) diverse spellen moeten spelen om de felbegeerde hoofdprijs te winnen. De winnaar wint een ultieme droomvakantie. Het nieuwe programma is “een mix tussen de Surpriseshow en Vergeet Je Tandenborstel Niet, programma’s waar ik vroeger zelf zo graag naar keek op zaterdagavond. En dat dan in een waanzinnig decor van een enorm huis met gigantische spullen, een soort Honey I Shrunk the Kids meets Alice in Wonderland“, vertelt Chantal. Dat klinkt veelbelovend!

Lees ook
Chantal Janzen over heftige periode met stalker: ‘Hij heeft zelfs iemand vermoord’

Dromen

Met een eigen tijdschrift en een gevestigde naam als presentatrice en actrice, zou je denken dat Chantal alles heeft wat haar hartje begeert op het gebied van carrière. Maar de presentatrice heeft nog genoeg dromen. “De roem wakkert wel mijn droom aan van een eigen theatershow met zang, dans en leuke gesprekken. Ik speel al jaren met het idee, maar nu denk ik: hup trut, inplannen die handel!”. Wie weet kunnen we dus binnenkort wel kaartjes kopen voor een theatershow van alleskunner Chantal.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress