Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen helemaal klaar met fillers: ‘Met fillers had ik hamsterwangen, zonder fillers heb ik kraaienpoten’

Chantal Janzen helemaal klaar met fillers: ‘Met fillers had ik hamsterwangen, zonder fillers heb ik kraaienpoten’

Chantal Janzen helemaal klaar met fillers: ‘Met fillers had ik hamsterwangen, zonder fillers heb ik kraaienpoten’

BN’ers krijgen aan de lopende band kritiek op hun uiterlijk. Veel celebrities kiezen daarom voor een spuitje botox of fillers om er jonger en mooier uit te zien. Ook presentatrice Chantal Janzen (42) was niet vies van een spuitje hier en daar, al is ze daar nu helemaal klaar mee.

Chantal Janzen fillers

Presentatrice Chantal Janzen staat continu in de spotlights. Ook zij voelde de druk om er mooi en jonger uit te zien. Ze laat op Instagram weten dat ze vroeger dan ook wel eens een spuitje liet zetten in haar gezicht. Maar sinds de coronacrisis is de actrice hier volledig mee gestopt. En het leven zonder botox en fillers bevalt Chantal hartstikke goed.

“Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft”, grapt Chantal. “En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. (…) Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. “, geeft ze als tip.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Lees ook
Lijf van Chantal Janzen wordt dankzij photoshop wereldwijd gepromoot

Levenslessen

Chantal geeft ook nog wat levenslessen mee aan haar volgers. Je moet je vooral niet vergelijken met anderen. De presentatrice wil iedereen meegeven dat je moet genieten van het leven en zoveel mogelijk moet lachen. “Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn”. En wil je iets nieuws proberen, maar durf je niet? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. Dus… Geniet!”, zegt de actrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress