Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoetsappig maar ook weer niet: man Chantal Janzen verblijdt haar met lief bericht én hilarische foto

Zoetsappig maar ook weer niet: man Chantal Janzen verblijdt haar met lief bericht én hilarische foto

Celebs
Zoetsappig maar ook weer niet: man Chantal Janzen verblijdt haar met lief bericht én hilarische foto

Er staat Chantal Janzen (41) een spannende dag te wachten. Vanavond vindt namelijk alweer de 55ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala plaats, waarbij de blondine kans maakt op de Televizier-Ster Presentatrice. Sleept ze ‘m in de wacht, dan is ze daarmee de eerste vrouw die de prijs zes keer wint. Om zijn geliefde een hart onder de riem te steken, heeft Marco Geeratz een lief berichtje geschreven voor ‘zijn’ Chantal. Om de boel een beetje luchtig te houden, stuurt hij dat wél gepaard met een hilarische – en vooral niet heel charmante – foto erbij.

Lief berichtje en hilarische foto

Op Instagram deelt Chantal het bericht van Marco waarmee ze vandaag wakker werd. “Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je het leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. Een prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’ Van je familie moet je het hebben. Maar écht hoor”, schrijft de presentatrice op social media.

Dankbaar

Ook grijpt ze haar kans om iedereen te bedanken die op haar heeft gestemd. “Door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige, leuke, sterke vrouwen: Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Omdat JULLIE op mij gestemd hebben”, benadrukt Chantal. “Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’ Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor❤️ En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief 🙏🏻❤️ #Televizierring

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Liefste grote broer: James (11) levert Bobby (2) gedoucht af (en zoons Chantal Janzen steeds meer één gezicht)

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soms kunnen ze me de boom in. Kom jullie straks ophalen.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf. En de linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt. En als je maar 11 jaar scheelt ging dat natuurlijk niet alleen maar van n leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met zn allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere 4 kretsers. Hoera voor Essie! 🎉❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee