Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt bijzondere foto van alle vijf kinderen: ‘Mijn allergrootste trots en bezit’

Chantal Janzen deelt bijzondere foto van alle vijf kinderen: ‘Mijn allergrootste trots en bezit’

Chantal Janzen deelt bijzondere foto van alle vijf kinderen: ‘Mijn allergrootste trots en bezit’

Chantal Janzen (41) heeft twee prachtige zoons, James en Bobby, maar is bovendien stiefmoeder van de kinderen van haar man. Dat ze ook met hen een enorm sterke band heeft, steekt de presentatrice nooit onder stoelen of banken. Op Instagram zet ze dan ook die drie flink in het zonnetje.

Kinderen Chantal Janzen

Omdat een van Marco’s kinderen vandaag dertig kaarsjes mag uitblazen, begint Chantal haar dag met een liefdevol bericht op Instagram. “Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf”, begint de blondine bij een foto van het stel.

Jarig

Dan richt ze zich tot een van de meiden onder de kinderen. “De linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt.”

Eén bom liefde

Hoewel de twee nu een ijzersterkte band hebben, heeft dat wel wat tijd en moeite gekost. “Als je maar elf jaar scheelt, ging dat natuurlijk niet alleen maar van een leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin”, schrijft Chantal. “Maar we deden altijd ons best, met z’n allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A. of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje dat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je dertig! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere vier kretsers. Hoera voor Essie!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn allergrootste trots en ‘bezit’: deze vijf. En de linker is vandaag jarig. Die linker die altijd op iedereen let, in de gaten houdt, en voor zorgt. Ik zal nooit vergeten hoe het was toen ik op mn 27e bij papa kwam en jij als oudste daar zat. Zo lief, open, oprecht en zorgzaam. Wat hebben we al veel moois meegemaakt. En als je maar 11 jaar scheelt ging dat natuurlijk niet alleen maar van n leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin. Maar we deden altijd ons best, met zn allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar. En nu vind ik het zo lastig als jij weer vertrekt naar L.A., of als ik je lang niet zie. Maar dat meisje wat ik toen in die woonkamer zag zitten, dat meisje ben jij nog steeds. En nu ben je 30! Zo trots op jou, op wie je bent, wat je doet, hoe je in het leven en de liefde staat en hoeveel je aan je naasten geeft. Eén bom liefde ben jij. Ik hou zoveel van jou, en ook zo van die andere 4 kretsers. Hoera voor Essie! ?❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Samengesteld gezin

In haar twintiger jaren werd Chantal stiefmoeder van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Kort, korter, kortst: Chantal Janzen laat opnieuw de schaar in haar lokken zetten

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

That Friday feeling!? Dit wezen is me toch n geluksbom mensen, man man man??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi!?❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Brunopress, Instagram