Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt zoete foto van Bobby die zijn schoen zet voor de Sint

Chantal Janzen deelt zoete foto van Bobby die zijn schoen zet voor de Sint

Celebs
Chantal Janzen deelt zoete foto van Bobby die zijn schoen zet voor de Sint

Dit weekend mocht zoontje Bobby (2) voor het eerst zijn schoen zetten en Chantal Janzen is enorm dankbaar om deze leuke tijden weer mee te mogen maken.

Chantal Janzen zet schoen met Bobby

“Eerste keer de schoen gezet. Zo ongelofelijk dankbaar om dit weer mee te mogen maken door onze kleine Bob…” schrijft de presentatrice bij de foto van haar zoontje naast zijn schoen. “De snoepjes vond ie het allerleukst”

De tekst gaat verder onder de foto.

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice, die in haar twintiger jaren stiefmoeder werd van drie bonuskinderen. “Dat was best even wennen”, gaf ze onlangs toe. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Zo moeder, zo zoon: Chantal Janzen deelt kinderfoto en lijkt exáct op Bobby

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee