Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt eerlijk en vooral herkenbaar vakantiekiekje van dreumes Bobby

Chantal Janzen deelt eerlijk en vooral herkenbaar vakantiekiekje van dreumes Bobby

Celebs
Chantal Janzen deelt eerlijk en vooral herkenbaar vakantiekiekje van dreumes Bobby

Ook voor Chantal Janzen is de zomervakantie aangebroken. De presentatrice geniet met haar gezin van de zon, maar geeft toe dat het niet optimaal bijkomen is met zo’n kleintje als Bobby erbij.

Op Instagram plaatst de blondine een kiekje van de dreumes die in de vroege ochtend gemaakt is. “Kleine prutser, daar zit je dan”, begint Chantal. “Met je lieve kopje.”

Pas op

Uitslapen is er niet bij, zo vertelt de uitgeputte moeder. “Om 06.15 uur in de ochtend op het strand. Op vakantie. Wat voor ouders met jonge kinderen soms allesbehalve voelt als vakantie.” Ze noemt een rits voorbeelden: “Pas op, niet bij het zwembad, nee, die schelp kun je niet eten, kijk uit voor het stenen trapje bij het hek, nee, niet met zand gooien naar dat kindje, geef eens terug want dat is niet jouw bal, nee, niet op papa’s telefoon.”

Morgen weer hetzelfde riedeltje

En zo kan Janzen nog wel even doorgaan. “Ja mooi, je zonnebril! Nee, die pootjes mag je niet opzij buigen, heb je nou in je badje gepoept?”, vervolgt ze. “Laat die mensen even eten, dat is van hen, nee, nu geen frietje meer. Kom, nu moet je echt gaan slapen, nadat mama nog even een stuk of 6 vuilniszakken tegen het raam heeft geplakt. Want hier in dit land hebben ze kinderen die met oogmaskers op slapen, of wat?! Zucht, en het zweet op de rug. Wijntje, concluderen dat je zelf niet in de zon hebt gelegen, erom lachen (belangrijk), doodmoe, slapen. En om 6 uur de volgende ochtend ben jij alweer klaar voor vrijwel dezelfde riedel.”

Gelukkig

Ondanks alles geniet Chantal intens van het tripje met haar gezinnetje en sluit ze af met een paar lieve woorden. “Maar och och och, wat maak je ons gelukkig en wat hou ik toch zielsveel van jou”, sluit ze af. “En toch ook van deze prutsfase.”

Lees ook
Chantal Janzen blikt met superzoet kiekje terug op roze wolk na geboorte Bobby

Herkenbaar

De volgers van Chantal smelten bij het zien van de foto, maar lachen zich tegelijkertijd rot om de tekst die de presentatrice erbij heeft gezet. Ook kunnen de vaders en moeders er zich maar al te goed in vinden. “En dan kijken ze je aan met van die puppy-ogen en dan smelt je weer…”, aldus een fan. Fotograaf William Rutten schrijft: “Wat herkenbaar!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kleine prutser, daar zit je dan. Met je lieve kopje. En volgens mij net je broek vol. Om 6.15u in de ochtend op het strand. Op vakantie. Wat voor ouders met jonge kinderen soms allesbehalve voelt als vakantie. Pas op, niet bij t zwembad, nee die schelp kun je niet eten, kijk uit voor t stenen trapje bij het hek, nee niet met zand gooien naar dat kindje, geef ‘s terug want dat is niet jouw bal, nee niet op papa’s telefoon, ja mooi je zonnebril! Nee die pootjes mag je niet opzij buigen, heb je nou in je badje gepoept? Laat die mensen even eten, dat is van hèn, nee nu geen frietje meer, kom nu moet je echt gaan slapen, nadat mama nog even een stuk of 6 vuilniszakken tegen het raam heeft geplakt want hier in dit land hebben ze kinderen die MET OOGMASKERS OP SLAPEN OF WAT??!?!?? Zucht.. en t zweet op de rug. Wijntje, concluderen dat je zelf niet in de zon hebt gelegen, erom lachen (belangrijk), doodmoe, slapen. En om 6u de volgende ochtend ben jij alweer klaar voor vrijwel dezelfde riedel. Maar och och och wat maak je ons gelukkig en wat hou ik toch zielsveel van jou en toch ook van deze prutsfase💛 #vakantie #watisdat #reallife #yep #wegotthisparents #wegotthis #eerlijkzullenweallesdelenopinsta

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Samengesteld gezin

Chantal werd eind maart 2018 de trotse moeder van Bobby. De presentatrice en haar man Marco Geeratz hebben nog een zoon, James. Uit een eerder huwelijk heeft Marco nog drie kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee