Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt extreem schattig filmpje van zoontje Bobby (3) die precíes onze #mood verbeeldt

Chantal Janzen deelt extreem schattig filmpje van zoontje Bobby (3) die precíes onze #mood verbeeldt

Chantal Janzen deelt extreem schattig filmpje van zoontje Bobby (3) die precíes onze #mood verbeeldt

Vandaag zijn na maanden afzien ein-de-lijk weer wat versoepelingen doorgevoerd. Een drankje doen op een terras kan weer, voor winkelen heb je geen afspraak meer nodig en de avondklok is niet meer. Hoe summier ook, veel mensen zijn door het dolle heen want Nederland snakte massaal naar ademruimte. Ook presentatrice Chantal Janzen (42) is in haar nopjes met de positieve ontwikkelingen. Haar blije mood showt ze aan de hand van een té schattig filmpje van zoontje Bobby (3) en daar kunnen wij ons eigenlijk ook wel goed in vinden.

#MOOD

“Ik, toen ik vandaag zag dat mijn m’n favoriete terras z’n deuren weer opende”, schrijft Chantal met een zon- en cocktail-emoji bij de beelden van haar jongste kind. Daarin zien we Bobby buiten in de wind inténs gelukkig worden van iets wat hij ziet. “Daar! Oooooooh blij, whoeoeoeoeoeoe! Daar blij!”, zegt hij met dichtgeknepen ogen van geluk. Chantal gaat verder: ‘”Als je zó blij bent dat je er knuistjes door maakt, dat is de beste ‘blij’ die er is”, gevolgd door een hartje.

Knuistjes

Chantal voegt nog toe: “Geniet, lieve mensen. Met gezond verstand, dat wel alsjeblieft”, waarna ze de hashtags #lichtpuntjes en #knuistjesvanblijheid deelt. “Wie zit, en met wie, zit jij de komende tijd met blije knuistjes op het terras?”, grapt ze er nog achteraan.

Lees ook
Tabee avondklok, hallo terrassen! Wat zijn de volgende versoepelingen volgens het openingsplan?

Op repeat

Volgers smelten bij het zien van dit filmpje. “Tien keer herhaald, zo lief!”, merkt iemand op. Ook is te lezen: “Oh ik smelt!” en “HEERLIJK mannetje, die Bobbie”. Toch vraagt een ander zich wel af: “Maar wacht, wat zag Bobby hier eigenlijk? Nu ben ik wel nieuwsgierig”. Hier heeft Chantal – vooralsnog – geen antwoord op gegeven, maar goed, wat niet is kan nog komen. Chant, ook wij zijn nieuwsgierig, dus helder dit grote mysterie vooral op als je terug bent van het terras.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: ANP