Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen blikt terug op bruiloft: ‘Ik was op weg naar mijn grote liefde en vier kleine liefdes’

Chantal Janzen blikt terug op bruiloft: ‘Ik was op weg naar mijn grote liefde en vier kleine liefdes’

Celebs
Chantal Janzen blikt terug op bruiloft: ‘Ik was op weg naar mijn grote liefde en vier kleine liefdes’

Het is een melancholische maandag voor The Voice of Holland-presentatrice Chantal Janzen. De tv-maker blikt vandaag namelijk terug op een van de gelukkigste dagen uit haar leven, namelijk: haar trouwdag. Speciaal voor haar volgers deelt ze op Instagram een nog nooit eerder vertoonde foto van de grote dag.

Grote liefde en kleine liefdes

De presentatrice was onlangs bij haar ouders in Limburg en zag daar een dierbare foto staan. Het is een kiekje van haar vader die haar weggeeft op haar bruiloft. “Ik was opweg naar mijn grote liefde en vier kleine liefdes”, schrijft een emotionele Chantal op Instagram. Haar zoontje Bobby was toen, in december 2014, nog niet geboren. “De 5e liefde (lees: wervelwind) was toen nog niet daar. Wat zeg ik, nog niet eens in de lijn der verwachting.”

Belangrijke momenten

Op de foto houdt de RTL-presentatrice de hand van haar beste vriendin Anne-Marie vast. “Want bij belangrijke momenten in je leven moet je de handen van je vrienden gewoon heel goed vastgrijpen.” En dat heeft ze de afgelopen jaren regelmatig moeten doen. Naast de geboortes van haar eigen kinderen James en Bobby, kreeg Chantal op haar 26e namelijk ook nog drie bonuskinderen.

Lees ook
Zonnige foto bewijst dat zoontje Chantal Janzen steeds meer op moeder lijkt: ‘Eén gezicht’

Samengesteld gezin

“Dat was best even wennen”, gaf ze eerder al toe. De presentatrice heeft de afgelopen jaren één ding geleerd. “Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zijn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mijn eerste grote liefde.” Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zijn vieren’ zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee