Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Bles deelt emotionele #throwback op Instagram

Chantal Bles deelt emotionele #throwback op Instagram

Chantal Bles deelt emotionele #throwback op Instagram

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos hebben een heftige periode achter de rug. Hun dochtertje Jada werd getroffen door kanker, waarvan ze nu gelukkig schoon verklaard is. Het gezin geniet momenteel – mét nog een zoontje erbij – met volle teugen, maar een jaar geleden was dat helaas heel anders.

“Precies een jaar geleden, in april, liep ik op hetzelfde weilandje met Jada aan dezelfde hand en Josh in mijn buik. 20 weken zwanger en in gedachten een gezond prinsesje aan mijn zijde”, schrijft de styliste bij een tweetal foto’s. “Nog geen week later kwamen wij tot de ontdekking dat Jada niet gezond was.”

Glimlach

Chantal beschrijft het moment waarop de foto genomen is als een onbezorgde dag. “Dat weet ik nog als de dag van gisteren”, gaat ze verder. “Ook vandaag, stond ik er met de grootste glimlach, vol trots met mijn, nu echt gezonde prinses aan mijn hand en mijn prinsje op mijn arm… Lieve allemaal, count your blessings.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Tumor

Vorig jaar in mei werd bekend dat er een grote tumor was ontdekt bij Jada. Het meisje moest verschillende chemotherapieën en operaties ondergaan, maar is in februari gelukkig kankervrij verklaard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram