Je bent hier: Home > Celebs > Weer van de markt: Channing Tatum aan het daten met bekende zangeres

Weer van de markt: Channing Tatum aan het daten met bekende zangeres

Celebs
Weer van de markt: Channing Tatum aan het daten met bekende zangeres

Wie misschien lichtelijk blij was dat Channing Tatum weer op de markt was, moeten we toch teleurstellen. De Britse zangeres Jesse J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen.

Lees ook: ‘Step Up’-koppel Channing Tatum en Jenna Dewan uit elkaar

De twee zouden elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Dit meldt een bron aan Entertainment Tonight. Channing en Jesse hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.

Scheiding

De acteur was acht jaar getrouwd met Jenna en heeft een 5-jarige dochter met haar, Everly. Afgelopen april kondigden de twee aan te gaan scheiden, via een post op Instagram. ‘We hebben samen liefdevol besloten om uit elkaar te gaan. We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad. De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden. We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt. Liefs, Channing en Jenna.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP